reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam nocna pora.. nie moge spac bo tak sie zle czuje i mam wymioty... :-(

Widze ze rozpoczelam o wozkach i teraz wieszkosc wozkow poszla w ruch he he :-D

Aylin super ten wozek tez... dzieki za stronke i za informacje... tez widze ze masz upatrzony wozek i fajny jest... :tak: musze wlasnie sprawdzic czy przejdzie mi ten wozek.... dzieki za informacje... bo nawet o tym nie pomyslalam...

Karina a ja nadal nie powiedzial tesciowej ani mamie ze mam blizniaki... wiedza ze w ciazy... chce im zrobic niespodzianke po prenatalnych:tak: ale beda mieli mine !! chce to zobaczyc... tez fajne te wozki i chcesz miec... podobaja mi sie

Tabasia biedactwo ale wiem co czujesz... tez przez to przechodze... a co mi odpisalas?

reklama
Ja nie śpię bo w pracy lol
Olusia no to bedą miny :-) bezcenny widok hehe
Z wózkiem i tak poczekam do luty, marzec ... Zobaczymy jak sie potoczy ciaza ...bo im dalej tym wiecej w strachu ze przeżyje to samo :-(

Karina ja tez w wozkiem jeszcze czekam... poki co tylko sie rozgladam :-) mam czas.. tez zobacze jak sie to pouklada wszystko... a gdzie to pracujesz ze masz nocke? a nocka to u ciebie 8h czy jak? bo ja mialam takie zmiany ze pracowalam po 12h...

Karina ja mam tzn mialam dniowki i nocki po 12h... a ty nie powinnas pracowac w nocy w ciazy !!:tak:

Amisia witaj w klubie...:tak:

Karina a weekendy masz wolne?:tak: ja tez lubilam nocki w pracy ale potem juz co raz mniej... chyba sie starzeje... he he kiedys nie moglam sie doczekac nocek w pracy a teraz to bleeee

reklama
Do góry