reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Marela wtedy ja juz bede uzywac spacerowki ;)

Ja na pewno 3 w 1 z pompowanymi tylnimi kolami. Taki mialam z synem i sie doskonale sprawdzil. Dwa przednie male skretne.

Lei tak zachwalasz hartan? Wlasnie nie wiem o nim wiele o gosciu mial ostatnio do sprzedania i se mysle a coz to za wozek...

Marlea no ja tez juz bede używać spacerówki ... No ale dla dziecka ma byc wygodnie i bezpiecznie .. O to nam wszystkim chodzi :-)

Lei to masz racje , bardzo podobne sa :-)

Witam się z wieczora zakatarzona i ledwo żyjąca. Całe szczęście bez gorączki i kaszlu.
Widzę, że temat wózków na tapecie.
Będąc w pierwszej ciąży kupiliśmy wózek jedo fyn. Klasyczny wygląd i dość wysoki (że ja wysoka jestem to nie chciałam za bardzo do dziecka się schylać). W tamtym czasie tj 2012 roku bardzo mi się podobał.
Jednak nie powiem jak się sprawował bo wózek od 1,5 roku nieużywany leży na strychu. Nie zdążyliśmy go sprawdzić...
Nie wiem co zrobimy tym razem. Może kupimy zupełnie nowy ale to już po urodzeniu maluszka.

Aylin dzieki ze mowisz, wlasnie prze to sie pytalam bo wyglada super ale jakis tani za bardzo to i jakosc slaba.

Ja cos nie mam przekonania do tych skretnych kolek, czesto zakrecaja zamiast jechac prosto, tak mi sie wydaje?!

Musli mysl pozytywnie:tak:, nikt nic nie kupuje, tak sobie ogladamy, ja patrze na ebay bo tu mysle wszystko jakies drogie kurde i chce sobie porownac ceny pozniej.

Czytalam na jednej stronie liste z markami najlepszych jakosciowo wozkow ale drogie te marki, a taki nie markowy to nie wiadomo czy sie nie rozleci

Ja za wozek strasznie duzo nie zaplacilam a bylam mega zadowolona :) nie byl jakis firmowy w sumie podobny do quinnie buzz 4. Wozki na 3 kolkach do mnie niestety nie przemawiaja. No i ja uwielbiam skretne kolka.
Najlepiej przejechac sie do sklepu i wyprobowac ;)

Margo zdrowka!!

Kuklaki to kup markowy używany. Masz super jakość za dobra cenę.

olusia - na wakacjach zeszlorocznych była para z blizniakami mieli wózek
Wózek bliźniaczy Peg Perego Duette MEGA ZESTAW!!! (4618991500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

byli zadowoleni, szczególnie z tej kierownicy. ale o blizniacze wózki podpytaj lepiej na grupie mam blizniat.

Ja mam casualplay S4 - potem zdjęcie wkleję. Gondola szeroka i dluga na 85 cm. Moja mloda jexdzila w niej od czerwca do stycznia - potem chciała juz swat oglądać. Spacerowka rozkładana na plasko z buda do palaka zamykana - tez okienko z przodu wiec swiat można oglądać. Do tego najlepszy jak dla mnie fotelik samochodowy - do wpinania w,stelaż, z rozkladanym oparciem. Można jako mini gondole używać i w aucie do 5 kg dziecko moze jechac calkiem na plasko.
No i hamulec ręczny - przy zjazdach - bomba.

Aaaa i wjmowana wkładka w spacerówce - wkładam do pralki i czyściutka

http://casualplay.pl/produkty/1/s4

s4-casualplay-2010-spacerowka-plus-fotelik-baby-zero-plus.jpg

Załączniki

• s4-casualplay-2010-spacerowka-plus-fotelik-baby-zero-plus.jpg
    s4-casualplay-2010-spacerowka-plus-fotelik-baby-zero-plus.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry