reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wczoraj w nocy poroniłam ale przez 3 godziny krwawiłam jak z kranu, plus bolało jak cholera, pogotwie mnie zabrano, zrobili mi badania, podali mi gaz rozweselająca, przeciwbolowy, i morfine, nie pomogli wcale i zrobili łyzeczkowanie bez narkozy, okropnie to przezyłam, straszny ból był nie do wyobrazenia.. ale po lyzeczkowanie ból ustało. Dzis rano usg miałam, i mowi ze mam bardzo malutkie resztki i powinni samo wywalic ze mnie.

I mowi ze mogę starac o dziecka juz po pierwszym miesiaczkę. Nie wierzę, za tydzen moze polecę by upewnic to wszystko.

Dziewczyny dzięki za miłe słowa :* 3majcie sie do kwietniowa rozwiązania .

Pozdrawiam :-)

Lakara jeszcze raz : przykro mi :-(
Przykro mi rownież ze tak cierpialas i ze nie pomogli Tobie tak jak powinni ...
Trzymaj sie ... Zycze Tobie duzo siły
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Hej widze ze temat wozkow ja po Zuzi mam Mikrus alu sprjnt czerwono szary
Pomopowane kola skretny do bloku w sam raz ciezki i pasuje do duzego bagaznika niestety jak mala miala rok dostala lekka spacerowke na dalsze wypady ogolnie swietnie sie prezentowal i swietnie zima sie prowadzilo..
Pierwsze zakupy dla corki zrobilam po 20 tc wozek kupilam w 7 miesiacu... moi rodzice bardzo byli przezorni tak jak ja teraz dlatego poczekam sobie z zakupami ale nie moglam sie oprzec malenkim skarpeteczkom bo musi byc dobrze! Uswiadomilam sobie wlasnie ze teraz jestem w tym tc co poronilam ostatnio i tak jakos serce na ramieniu nosze..

Lakara nie chce mi sie wierzyc! W to co czytam bo to straszne hmmmmmm troszke mi sie cos tu nie zgadza ale Ty wiesz najlepiej i Ci lekarze zycze Ci wszystkiego naj i wracaj do siebie pozdrawiam.

hej
ten kto powiedział, że można mieć humory jak w ciązy nie mylił się , dzisiaj pełna werwy jestem, zero nerwów, narazie.. ;-)

ja miałam dla syna jedo fyn 4ds, fajny wózeczek ale spacerówka beznadziejna bo podnóżek za krótki a mój był wielki dzidziol, dlatego potem wskoczyliśmy w inglesine trip - wozek marzenie, cudowna spacerówka ale wszystko sprzedałam i nic nie mam :p

Zobacz załącznik 644426 - kolorysta wybierana przez tatusia, czerwień ferrari, czarna rama i felgi :p :p

Ann nie mam pojęcia myślałam, że jogger to...jogger :D jest wiele wózków do biegani ale w PL mało :/ do tego malucha będe mogła wsadzić do niego dopiero w 7 mc życia - bo tak radzą, a to będzie październik a nawet dalej :/ no ale chyba dam radę co ?? śnieg mi nie straszny będzie..

musli ja też jestem przesądna, wybór to jedno a zakupy to drugie ;D pewnie będę kupoiwać w 8 mc najwcześniej :-) ale wolę mieć wybrane rzeczy

marela moje dziecko nie spało na spacerach od 3 mc :p miało swoje pory na spanie i spacer je nie usypiał :p ale w gondoli przejeździł do 7 mc, teraz na zimę i tak wskoczymy w spacerówkę więc nie szukam największej gondoli..

Lakara tulę :* zabieg bez znieczlenia.... :baffled::baffled::angry:

Asiulka będzie dobrze :-))

Lakara przytulam mocno, wracaj szybko do siebie, ponowne starania w PL zalecane są zazwyczaj po 3 normalnych cyklach, czasem, w zależności od wyniku histopatologicznego po łyżeczkowaniu (np. w przypadku zaśniadu) jest to 6-12 m-cy. Jeśli nie robili Ci histopatologii, możesz badać bHCG, po tym jak spadnie do 0 można sprawdzać co miesiąc przez kilka miesięcy (jeśli to zaśniad, bHCG utrzymuje się wysoko, nawet jeśli ciąży już nie ma).

Karina ja jestem z grudnia :-)

Dziewczyny, kompletnie się nie znam na wózkach :zawstydzona/y:, to będzie moje pierwsze dziecko, wiem już, że chcę skrętne koła pompowane i wózek raczej 3 w 1, co do reszty jestem kompletnie zielona, więc z zainteresowaniem śledzę Wasze poszukiwania, może się zainspiruję, choć zamierzałam przyjrzeć się tematowi trochę później...
Doradźcie mi proszę na temat gondoli, wiele z Was pisze, że w zimie będziecie wozić dzieci w spacerówce, więc duża gondola nie ma znaczenia, a ja byłam przekonana, że kwietniowe dziecko (mam termin na 22.04) w zimie i tak jeszcze w gondoli będę wozić. Skoro dziecko zaczyna samo siadać w wieku 7-8 m-cy to od razu można je sadzać w spacerówce i dziecko wytrzyma w takiej pozycji?
A jak z komfortem cieplnym? Czy gondola nie jest cieplejsza? Będę wdzięczna za wszystkie porady:zawstydzona/y: :-)

reklama
Do góry