reklama
musli no właśnie ja przed zajściem byłam mega aktywna bieg 10-15 km 2/3 razy w tygodniu, do tego spacery z dzieckiem a teraz sflaczałam jak dziad jakiś. poza tym te 5 km to obowiązkowe bo muszę odebrać małego z p-kola :/ chyba, że przesiadę sie na auto ale mam pewne opory bo dawno nie jeździłam a w dodatku jazda po remontowanym mieście to koszmar .. :/
no nic może przejdzie
oby do wiosny
no nic może przejdzie
oby do wiosny
Myla Novak
Fanka BB :)
Hej.Byłam dziś i koleżanki z która znam się od dziecka, jej mama jest pielęgniarka i załatwiła mi wizytę u siebie w przychodni z USG,IDE tam w przyszły czwartek 11.09...juz się boje jak cholera...
reklama
Cześć dziewczyny gratuluje tym co widziały maluchy i bijące serduszka:-)
Powiem Wam że jestem straszną panikarą, której na dodatek ciąża padła na mózg:-)
Od wczoraj miałam jakieś złe przeczucia... nie była bym w stanie wytrzymać jeszcze tygodnnia do wizyty i zapisałam się dzisiaj do innego lekarza aby się dowiedzieć jak maleństwo i czy wszystko w porządku.. ciśnienie miałam chyba z 200 .. ale było warto ! Pierwszy raz w życiu doświadczyłam jak to jest zobaczyć bijące serduszko swojego dziecka tak bardzo wyczekiwane :-) jestem taka szczęśliwa a za razem pełna obaw... mówiłam właśnie do męża że najchętniej bym codziennie oglądała moje maleństwo i sprawdzała czy wszystko jest ok :-) mam wstępnie wyznaczony termin na 25 wietnia :-)
Doliores nadal odliczam dni razem z Tobą bo mam nadal tą wizyte u swojego lekarza może już założy mi kartę ciąży..
Powodzenia zdrówka życzę i odpoczywajcie
Powiem Wam że jestem straszną panikarą, której na dodatek ciąża padła na mózg:-)
Od wczoraj miałam jakieś złe przeczucia... nie była bym w stanie wytrzymać jeszcze tygodnnia do wizyty i zapisałam się dzisiaj do innego lekarza aby się dowiedzieć jak maleństwo i czy wszystko w porządku.. ciśnienie miałam chyba z 200 .. ale było warto ! Pierwszy raz w życiu doświadczyłam jak to jest zobaczyć bijące serduszko swojego dziecka tak bardzo wyczekiwane :-) jestem taka szczęśliwa a za razem pełna obaw... mówiłam właśnie do męża że najchętniej bym codziennie oglądała moje maleństwo i sprawdzała czy wszystko jest ok :-) mam wstępnie wyznaczony termin na 25 wietnia :-)
Doliores nadal odliczam dni razem z Tobą bo mam nadal tą wizyte u swojego lekarza może już założy mi kartę ciąży..
Powodzenia zdrówka życzę i odpoczywajcie