reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Witajcie. Byłam na urlopie i potem do pracy wróciłam i haruje po 10 - 13 h. No nie miałam kiedy do forum i poczytać wszystkich, bo jak mnie nie było a tu już ponad 140 strony :o

Czuje się doskonale, nie mam mdłości ani nie śmierdzi mi. A odrzuciło mnie zupełnie słodycze, przed ciążą nie mogłam żyć bez chipsy. A teraz leżą na półce ;d

Wyczuwam ze syna będę miała, ale dookoła mówią ze córeczka. Zobaczymy jak będzie.

Pozdrawiam

A ja nigdy nie widzialam sie w roli mamy chlopcow. Jak w pierwszej ciazy powiedzieli ze bedzie dziewczynka to bylam w siodmym niebie. Ale teraz mam przeczucie ze bedzie lobuz i w sumie bardzo bym sie cieszyla. Jak bedzie dziewuszka to tez sie nie obraze. Niedlugo sie okaze :)

U nas moj M już planuje że syna wciągnie w swój sport...faceci :D chyba się boi ze córka miałaby charakter po mamusi haha :D

U nas to w sumie bez różnicy. ja bym chciała, z racji tego ze synek jest, to córeczkę i na pewno nie róże falbanki itp to nie mój styl. Antek tez na niebiesko nigdy nie był ubierany. A mój mąż to chce chłopaka bo jak się naoglądał u mojej siostrzenicy jakie ma fochy itp to stwierdził że woli syna. nawet jak byliśmy u gina to już pytał czy widać co będzie :rofl2:

Mi się marzy chłopak, ciężko mi wyobrazić siebie w roli mamy dziewuszki...róże, sukienki, spineczki, warkoczyki, księżniczki to totalnie nie moja bajka :-(. Najwyżej od małego będę wychowywać buntowniczke słuchającej ostrej muzyki i biegającej w trampkach :p. A tak na serio, to byleby zdrowe było :-)

Haha ja właśnie też tak myslalam że te różowe ubranka, sukienki..jak będzie cora to będzie mała kochana chłopczyca :d

hmm ja mam córcie i ze tak powiem lalki i misie sa uzywane wyłącznie jako produkt do rzucania w kota... czasem w wózku powozi ale to dlatego ze wózek bez odciązenia kiepsko sie prowadzi. Samochody uwielbia

reklama
Do góry