reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

I niech rośnie :D ja czekam z niecierpliwością do 13 żeby zobaczyć czy to przypadkiem nie dwa dzidziusie bo i u mni w rodzinie i u mojego M były przypadki mnogiej ciąży. I mnie były takowe 3 a mój M jest bliźniakiem...chyba bym dostała zawału jakby były dwór fasolki :D

reklama
Pat ja co prawda widziałam 1 pęcherzyk ale wiadomo jak to bywa... wizyta 10...chce też zobaczyc serduszko!! oby było wszystko ok... bliźniaki u nas nie są prawdopodobne, chociaż w 1 ciąży miałam dwa pęcherzyki z tym, że tylko jeden został ..

olusia hej

Wow bliźniaki!!!!ja bym chyba oszalała :) o zgrozo...choć wole bliźniaki niż gdyby miało tfu tfu.... Szok...jeszcze parę tygodni temu gdyby ktoś mi powiedział ze będę w ciąży powiedział abym ze prędzej sobie żyły podatne niż uridze kolejne dziecko a teraz martwicę się czy bije moje male serduszko :)
Witaj Olusia!!!

No ja tez czekam na serduszko :) u nas bliźniaki...chyba musialabym zrezygnować ze studiów a bardzo tego nie chce :D zresztą nie chce żeby mój M trupem padł podczas USG :p

Pat2504 ano pytanie z serii glupich.... :tak:

Doliores witaj :-)

Myla Novak witaj :-) ja do tej pory jestem w szoku ze mam dwojke pod sercem

Jak sie czujecie...? ja dzis ledwo zyje.. mdli mnie, wymiotuje i do tego zlapalam jakas infekcje i mecze sie z nia od 2 dni... :-(

idziecie razem na usg ????? bo w sumie ja nie wiem, jakos jak tam od dołu to usg to nie bardzo :/ :/ zwłaszcza, że wtedy mąż musiałby stać obok mojego dołu :p chyba będę go zabierać od kolejnej wizyty

olusia ja dzis lepiej- nie poszłam odpr. syna do p-kola rano i chyba to dodało mi sily, które i tak opadły koło 15stej :p mniej mnie mdli bo cały czas jem.. :p jak nie jadłam to było gorzej hehe

Idziemy bo M już się doczekać nie może (a jego reakcji balam się najbardziej!). Z tym że ide do faceta więc mu powiedziałam żeby nie czuł się dziwnie jak zobaczy że jakiś obcy facet przy mnie gmera :D

reklama
Doliores ja nie jestem wstanie nic przełknąc... jedynie pije.. staralam sie cos zjesc ale nie bardzo mi to wychodzilo...i odczuwam potworne zmeczenie.... a co podjadasz?

Do góry