I niech rośnie ja czekam z niecierpliwością do 13 żeby zobaczyć czy to przypadkiem nie dwa dzidziusie bo i u mni w rodzinie i u mojego M były przypadki mnogiej ciąży. I mnie były takowe 3 a mój M jest bliźniakiem...chyba bym dostała zawału jakby były dwór fasolki
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam... moge dolączyć do was?
Pat ja co prawda widziałam 1 pęcherzyk ale wiadomo jak to bywa... wizyta 10...chce też zobaczyc serduszko!! oby było wszystko ok... bliźniaki u nas nie są prawdopodobne, chociaż w 1 ciąży miałam dwa pęcherzyki z tym, że tylko jeden został ..
olusia hej
olusia hej
Myla Novak
Fanka BB :)
Wow bliźniaki!!!!ja bym chyba oszalała o zgrozo...choć wole bliźniaki niż gdyby miało tfu tfu.... Szok...jeszcze parę tygodni temu gdyby ktoś mi powiedział ze będę w ciąży powiedział abym ze prędzej sobie żyły podatne niż uridze kolejne dziecko a teraz martwicę się czy bije moje male serduszko
Witaj Olusia!!!
Witaj Olusia!!!
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pat2504 ano pytanie z serii glupich....
Doliores witaj :-)
Myla Novak witaj :-) ja do tej pory jestem w szoku ze mam dwojke pod sercem
Jak sie czujecie...? ja dzis ledwo zyje.. mdli mnie, wymiotuje i do tego zlapalam jakas infekcje i mecze sie z nia od 2 dni... :-(
Doliores witaj :-)
Myla Novak witaj :-) ja do tej pory jestem w szoku ze mam dwojke pod sercem
Jak sie czujecie...? ja dzis ledwo zyje.. mdli mnie, wymiotuje i do tego zlapalam jakas infekcje i mecze sie z nia od 2 dni... :-(
idziecie razem na usg ????? bo w sumie ja nie wiem, jakos jak tam od dołu to usg to nie bardzo :/ :/ zwłaszcza, że wtedy mąż musiałby stać obok mojego dołu chyba będę go zabierać od kolejnej wizyty
olusia ja dzis lepiej- nie poszłam odpr. syna do p-kola rano i chyba to dodało mi sily, które i tak opadły koło 15stej mniej mnie mdli bo cały czas jem.. jak nie jadłam to było gorzej hehe
olusia ja dzis lepiej- nie poszłam odpr. syna do p-kola rano i chyba to dodało mi sily, które i tak opadły koło 15stej mniej mnie mdli bo cały czas jem.. jak nie jadłam to było gorzej hehe
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...