reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki super ze wizyta udana...:tak:

Doli super ze jestes zadowolona z nowego lekarza...i jaki juz duzy:tak: a twoj maluszek nie taki maluszek:tak:

Karina musi byc dobrze... na pewno wynik na czczo bedzie dobbry i po 2h tez...;-)

Babydust gratulacje wizyty
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
no ty to już masz klocusia malego
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
super ze masz taka szyjke... tez bym chciala taka miec....ale nie doczekanie u mnie...

Anemonne, ja też chce w Św Zofii, w domu narodzin. Ale nie mam tam nikogo, więc boje się, że akurat jak będę rodziłą to będzie full i mnie odeślą ;/ Ale o Piasecznie dobre opinie słyszałam, więc może rozważ tę opcję jak masz tam lekarke?

I polecam pooglądać Porody na Polsat Cafe lub Ipla. Zawsze można sie oswoić, a na koniec jak sie rodzą dzieci to zawsze płacze :)

Vesuna, w domu narodzin to znaczy bez znieczulenia? Ostro! Wlasnie wczoraj obejrzałam jakies dwa odcinki na ipla i dlatego tak sie przeraziłam:)

Dziewczyny, a zaczął wam sie pojawiać odrobine pokarm? Ja jak leżę sobie w cieplej wannie to potem taką białą kropelkę widzę.

Karina gratuluje zakupu :) mam 3 tydzień i juz ja kocham. Czarne jest w końcu czarne i bez kota.

I za pomyłkę w pomiarze trzymam kciuki. Niekoniecznie chce żebyś do mnie, baby i Nataszy dolaczyla.

Anemone pokarmu u mnie na razie brak i niech tak pozostanie do dnia porodu.

Aylin na odchudzanie czy apetyt ? Bo ja widziałam na apetyt dla dzieci, chyba ze pominelam jakąś reklamę :p

A tak zmieniając trochę temat, jak siedzicie to Was tez kopia maluchy w zebra ? Bo ja jak siedze ti ostatnio dostaje kopniaki albo tylko wpycha nogi i to jest mega bolesne, boje się co będzie dalej...wtedy na chwile pomaga jak przycisne lekko te miejsce gdzie czuć jego stopę i na chwilę zabiera stopę niżej ale później znowu pcha w zebra i tak się mogę z nim bawić...

reklama
Dowiemy sie po poniedziałku :p

Doli gratuluje udanej wizyty :)

Lei ja mam na 7:30 w poniedziałek :)

Kupiłam dzis suszarkę ..., ale gdzies 10 dni musze czekac na dostawę bo najpierw musza zamówić ...
W końcu nie bede tak owłosiona lol bo z tymi kocimi kłakami to kiedys zwarjuje :p

Karina jaką suszarkę i co ma wspólnego z kocimi klaczkami? Bardzo mnie zainteresowało bo moje kociaki ostatnio mocno gubią:)

Do góry