reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karinka trzymam kciuki, moze dziewczyny maja racje ze skoro nie naczczo to inne skale wynikow:tak: Miejmy taka nadzieje.

Neta kciuki za siostre.

Ja bylam na wizycie na 17.30 u znajomej mojego gina bo jego nie ma a mi sie l4 dzisiaj konczy i zeby mi wypisala, zmierzyla mi cisnienie i podejzalam dzidzie na krotkim USG:happy: poogladala mi szyjke czy wszystko ok. Wszystko jest w pozadku i na wyjscie dostalam prezencik masc do sutkow taka samo co mi dali ostatnio jak bylam na polowkowym:-)

Ten wynik był nie na czczo .., dlatego ze u nas tak sie robi .. Pierwszy test bynajmniej 50mg glukozy. Teraz bedzie na czczo , i 2 godziny ... , zobaczymy co bedzie ...

Nic takiego nie jadłam zeby tak cukier skoczył ...

Karina ale dziewczyny juz wczesniej mówiły że cukier skakał im po takich rzeczach po jakich by się nie spodziewaly. To teraz bądź dobrej myśli ze to przez to ze cos zjadlas:) trzymam kciuki :*

Ja nie mowie, zeby nie brac leków jak sie cos dzieje, sa komplikacje itd. Chodzi mi o branie w razie czego.

Ogolnie zauważyłam, ze większość Polaków uwielbia jesc tabletki. Reklamy głownie leków, na zimne ręce, na oczy, na machanie nogami w nocy :szok: nawet moja przyjaciółka bierze przeciwbólowe z rana jak sie nie wyśpi i "cos czuje, ze ja bedzie głowa bolała" :no: a na kanale dla dzieci reklamują jakis syropek junior, witaminy w zelkach czy lizakach.. juz dzieciom od małego sie tłucze, ze leki sa dobre. Dla mnie to chore.

jestem po wizycie, ogólne zadowolenie z nowego lekarza hehe :D:-D

młode leży głową w dół plecami do przodu więc o zobaczeniu twarzy nie ma mowy, natomiast mam zdjęcie..siusiaka :sorry2::sorry2::sorry2: tak, moje dziecko woli, żeby mu strzelali zdj siuraka niż buźki :p waży całe 864 gr - malutki do waszych ;/ no i dostałam na twardy brzuch duphaston 2x1 bo mam zbyt twardy do tego żelazo z kwasem i wizyta 12.2... eh... l4 wystawione, kasa skasowana w aptece druga.. żyć nie umierać :-D

no i tekst "troszkę sie przybrało " kurcze..musze wystopowac -napisałam to zjadając snickersa :zawstydzona/y::-D

Karina kurcze :/ :/ dasz radę!!! teraz powinnio wyjśc jak trzeba, a swoją droga, że różnie się to bada, powinien być jeden wyznacznik tej glukozy..

Olusia z palca to dobrze :-)) ja miałam 91 :-)

Kuklaki super, że ok a jakie prezenty ;D hihihi

Z tego co sie orientuje to po teście 50g (nie na czczo) wyniki powinny byc do 140, wynik powyżej kwalifikuje do kolejnego badania (75g) i to sa juz trzy pomiary.

Karina trzymam kciuki, ja tez mam 75 w poniedziałek. Mam na 8.30.

reklama
Doli mój gin powiedział dokładnie to samo jak ja się zwazylam...a waga małego się nie przejmuj bo pamiętaj że nie jest to takie dokładnie :) a fotke buzki juz masz i każdy przecież wie za cały tatuś :p

Do góry