reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat może to ten sami ??? :-D:-D:-D:-D kurcze to przez święta :-D:-Da zaraz tłusty czwartek i jak żyć??????????:-D:-D:-Dbęde piekła oponki i pączki :-D:-Dyeah:-D:-D

ile Ci wyszło na wadzE? mi rowne 69 tragedii nie ma, wiem :-D

reklama
Mi 70 :p 10kg na plusie...hmmm
..:D ale powiedział że przy mojej wadze wcześniejszej 14kg przytyc muszę ale cos czuje ze będzie więcej...:d

tez uwazam ze reklamy lekow u nas to masakra
na wszystko szkoda ze na glupote nie reklamuja , ale jesli cos sie dzieje z ciaza to uwazam ze lepiej dmuchac na zimne niz pozniej zalowac :(
normalnie bardzo rzadko biore leki , naawet jak glowa boli to wole sie przespac zeby przeszlo niz brac pigulke ale w ciazy przy twardnieniach brzucha wole nie ryzykowac

bylam u gina wszystko dobrze zmierzyla mi szyjke (hehe po raz pierwszy w zyciu ;) ) i w szoku jestem bo mam 53 mm i bez sladu rozwarcia takze mocno sie uspokoilam , luteine mam powoli zmniejszac do 2x50
no i mlode w brzuchu znowu mi rosnie gigancik :crazy: Pani doktor delikatnie powiedziala ze jest wieksze niz przecietne dziecko :-D wazy juz 1460gr i standardowo u naszych dzieci łepek ma duzo wiekszy niz wynikaloby z OM bo wielkosc na 32tc a nozki krotsze niz wynikaloby z OM bo wielkosc na 28tc :-D termin porodu wyliczony z wielkosci dziecka przesunal sie na 24 marca :-D oby tylko nie przerosło syna bo on i tak juz byl wielki :szok: no i nastepna wizyta dopiero za miesiac bo babka ma urlop
no i odrobilam z nawiazka to co stracilam w wyniku choroby i w ciagu 4 tyg moja waga powiekszyla sie o 3,5 kg :szok:
noi dzidziol dalej jest glowka u gory ale Pani doktor powiedziala ze spokojnie ma jeszcze czas na przekrecenie sie :) tym razem tak sie ustawila ze nie mozna bylo potwierdzic plci ani zobaczyc buzki bo lapkami sie zaslaniala

no i wam tez wszystkim gratuluje udanych wizyt

Ostatnia edycja:
Dowiemy sie po poniedziałku :p

Doli gratuluje udanej wizyty :)

Lei ja mam na 7:30 w poniedziałek :)

Kupiłam dzis suszarkę ..., ale gdzies 10 dni musze czekac na dostawę bo najpierw musza zamówić ...
W końcu nie bede tak owłosiona lol bo z tymi kocimi kłakami to kiedys zwarjuje :p

Doli fajnie że jesteś spokojna po wizycie :-) że zobaczyłaś malego:-) a co do jego wagi moze się okazać że jak wyskoczy z wagą to przebije nasze:-)
Babydust gratulacje wizyty :-) no ty to już masz klocusia malego :-)

Jak mnie wazyli w szpitalu czyli tylko w pizamie i kapciach to mam +4,5kg ale teraz siedząc dużo w domu może być ciężko :-)

Lei no to tak leki na wszystko już są..ja nawet przecibólowych nie mam bo nie używałam wcale..ale w ciąży biorę wszytko o czym lekarz mówi bo widocznie tak musi być:-)
Myla zarezerwowałam sobie cebuszkę jutro wieczorem mam ją odebrać:-)

Doli gratuluje wizyty i lekarza, dobrze ze jestes zadowolona:tak: Prezencik masc na sutki chyba niedoczytalas, teraz mam juz dwie takie same:-D Ale twoj maly bazwstydnik siusiakiem tylko wyma****e na ekranie:-D:-D:-D

Babydust gratki ale szyjka dluga :szok: ale masz wielkoluda:happy:

A co do reklam to sie zgadzam, czasami puszczam sobie RMF na internecie zeby po polsku troche posluchac i reklamuja tylko leki i suplementy diety, a jeden leprzy od drugiego, wchlania sie najszybciej i takie tam. Masakra jakas. A te suplementy jak czlowiek poslucha to na wszystko i dla mamy i dla dziecka i dla dziadka i dla sasiada i dla psa:-D dla kazdego oddzielne bez nich poprostu chyba zyc nie da:-D:-D:-D

no proszę Pat 14 MUSISZ...szczęściara :p

babydust 53???wooow toż to nie szyjka tylko szyjaaaa ;D niezłego koloska masz ale TY już 29 tydz masz!! :-) czyli Ty dalej nie wiesz jaka pleć?? o matulu :-D

natasza lepiej, żeby nie :sorry2::sorry2:

Kuklaki no doczytałam maść na sutki hehe nieźle :D :D jak dają trzeba brać :D

dobra kobietki ja idę do wyrka :-D:-D:-D
paaa

reklama
Doli niby wiem ze dziewczynka ale teraz nie bylo widac i nie mogla potwierdzic :) no i ja juz koncze 29tc zaraz 30tc sie zacznie :)

ja pierdziu wlasnie w wiadoosciach dowiedzialam sie o Franku Szwajcarskim :crazy: masakra noszzzz to nam wzrosnie dobre kilkaset zl rata miesieczna buuuu buuu buuu a mialam wydatki zmniejszac a to takie oooo

Do góry