reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat 70 i Ci mało ? :p ja mam teraz 50 m i 2 pokoje a chce mieć 3 sypialnie i salon, lol .. własnie o to gorąco mi chodzi, o deszcz czy slychac jak pada? no i w przypadku awarii windy jest kiepsko lol ...

milia są dwa balkony albo 3 nawet i fajne :-D własnie o ta cisze mi chodzi, teraz nad nami mieszkają dzikusy i codziennie od 16 do 22 biegają, codziennie!!!!!!!!!!!!!!! dziecko 10 letnie a takie posrane :angry::angry::angry: w dodatku jest ich tam łącznie 7 masakra........... ( w tym 3 dzieci lol i dziadki ) dlatego to ostatnie piętro nie wydaje mi się takie złe, no mi mieszkanie płd-wsch. więc będzie grzało -_- także rolety to mus...

Aylin a czemu?

reklama
Doli, tyle balkonów to lux :-) no u mnie grzało na ostatnim piętrze i jak był silny wiatr, to było słychać, ale wolę to, niż szalejących sąsiadów ;-)i jak okna na różne strony wychodzą, to można sobie przewiew zrobić, a w blokach czasem wszystkie okna na tą samą stronę, nie wyobrażam sobie takiego zastoju powietrza... Może będą 2 windy? w razie jakby się zepsuła, to co to dla Ciebie, wysportowana jesteś ;-)tylko wózek musiałąbyś chyba na dole zostawić...

Doli 70kg nie metrów xd
Z winda owszem potrafią się psuć ale u nas najczęściej psuje się jedna a druga działa, ale kiedyś mój M utknął w windzie i zadzwonił dzwonkiem o pomoc i w 20 minut byli fachowcy i jego wyciągnęli z windy i je naprawili więc z tym nie ma aż tak wielkiego problemu. A co do deszczu i wiatru to fakt, ja na 9 piętrze słyszę dosyć mocno, ale przeszkadzało mi to chwilę później się przyzwyczaiłam i nie zwracam teraz na to w ogóle uwagi.
Niby według tego co napisane to i dada jest kiepska...lansinoh niby tez kiepski a opinie ma super i to nawet nie tyle co te internetowe, ale jak jeszcze pracowalam to klientki bardzo chwalily...ja zamowilam lansinoh te 6op za 47 zl i zobaczymy :)

Doli, dodatkowym plusem może będzie czystsze powietrze? Wyjdź tam sobie na balkony zobacz jak tam się oddycha, bo w Krakowie taki sam syf jak tutaj :( (w Sączu tylko 20 kilka dni mniej w roku niż w Krakowie wszelkie normy przekroczone...)

Dobrze, że z szyjką ok :-)

Aylin, właśnie o tym mówię, że trzeba czytać :-) ale pomocny ten blog, bo co z tego, że wcześnej przeczytałam, jak nie wdziałam co jest co, choc wiedziałam, ze parabeny są be i sls dla wrażliwej skóry też, ale co do reszty ciemna byłam.

Doli dobrze że dojechałaś w końcu :) super że wszystko ok a tak się stresowałaś: ) dobra jak już obejrzysz i będziesz coś wiedzieć to daj znać: )
Ta kuzynka to naprawdę "dziwna" mam takie podejście jak ty bez przesady dzieci nie trzeba nosić cały dzień to przegięcie!

Milia no dziś wychodzę do domu !! Mega dobry dzień !!
Mam prowadzić oszczędny tryb życia ale nie muszę leżeć cały czas powiedział lekarz że to nawet nie wskazane :) czekam na wypis to dowiem się w końcu jakim mi badania robili i co wyszło bo tu nikt nic nie mówi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry