reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ogladalyscie uwagę ?! Pieprzony sukinkot...nie wiem jak ludzie mogą kupować futra z żywych zwierząt i płacić takiemu dupkowi za znęcanie się nad zwierzętami...aż mi łzy poszły jak pokazali tego Liska który zamiast łapki miał wystającą obgryziona kość....:( ;( :(

reklama
Pat, ja nie mogę oglądac takich programów, za bardzo przeżywam, ne potrafię patrzec na krzywdę zwierząt i nie rozumiem, dlaczego w Polsce nie ma adekwatnych kar, a tych co są i tak się nie stosuje, ze wzgledu na "niską szkodliwość" :-(

Bardzo adekwatna kara... ktoś mu powinien zedrzeć skórę chocby z palca, żeby zobaczył jak to jest :( ludzie to potwory...

Hej Dziewczynki! Piszecie tyle, że ciężko mi Was nadrabiać, aco dopiero coś napisać. Aja znów się schizuje, co prawda niewiem czy jest czym. Zaczęłam się zastanawiać czy czasem wody mi się nie sączą. Mam tej wydzieliny jakoś dużo i taka wodnisya jest. Mam tak co prawda chyba od początku i raczej lekarz by coś zauważył, gdyby było nie tak, ale są momenty zwłaszcza jak wstaje po dłuższym leżeniu, że mam wrażenie, że dosłownie cieknie mi stamtąd. A dziś nad ranem polało mi się jeszcze kiedy leżałam w łóżku. Niby sama wydzielina jest mleczna, ale wydaje mi się, że za rzadka, a nie mogę sobie skojarzyć jak to było w pierwszej ciąży. Będę musiała zapytać o to lekarza ale przeczytałam, że gdyby to były wody to powinnam zgłosić się natychmiast do lekarza i zaczęłam się schizować.

reklama
Do góry