reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Margo no właśnie mowi się, że "najlepsze" 1-2 piętro ale takie mieszkania rozchodzą się szybciutko, parter jest najtańszy ale problem ogródka do którego np. będą mi pluc itp, albo w ogóle niskich okien, z wysokim piętrem się boję bo nie wiem jak jest, nie chce żałować..mieszkanie upatrzone ale nic jeszcze nie potrwierdzone.. dopiero idziemy na spotkanie dziś..
moja lekarka na to stawianie sie( liczyłam mam ok 4-5 na dobe , czasem np. 3 pod rząd co 10 min i spokój na reszte dnia ) od razu pakuje ta luteine itp, i wcale nie mówila,że to normalne :baffled:; dobrze, że z malutką wszystko ok :-))))

Doli 5-6 na dobę to przy moim stawianiu się malo...:p mi tyle razy to potrafi stawiać się na godzinę, ale wszystko za sprawa mojego lobuza...on chyba w ogóle nie śpi albo rzuca się przez sen ^^

Margo super !:) duża dziewczynka już :) i dobrze ze będziesz miała jeszcze wczesniej USG, będziesz spokojniejsza :)

Kifsi mama wieloryb, dobre hahaha :)

Margo duża córcia, pięknie ci rośnie. Fajnie że będziesz miała dodatkowe usg.

Doli, ja bym tej luteiny nie brała tylko poczekała co powie ten drugi lekarz. Trzymam kciuki żeby z mieszkaniem się udało.

A ja dziś w nocy nie spałam od 2 do 5 :/ myślałam że oszaleje. Nos miałam zapchany, oddychać nie mogłam. Teraz trochę odespałam. Zaraz mam wizyte z położna a wieczorem prywatnie. Zobaczymy jak teraz wyjdzie mi ta szyjka. Mam nadzieje ze ostatnio się pomyliła i jednak jest w normie.

Pat u mnie to też działania malucha bo tak wariuje ze szok, wczoraj mi tak przywalił z pięści w szyjkę że aż podskoczylam....

Mila nie biorę, bo wtedy to zaburzy wszystko ale mam nadzieję że nie będę tego żałować...

Ja to zauwazylam taka zależność, że jak jedna z nas boli brzuch i okazuje się ze coś się dzieje to później każdy ból brzucha u innej dziewczyny wywołuje u niej panikę ze ma to samo...w takim tempie to my do kwietnia osiwiejemy, trzeba wziąć na luz albo nie będziemy mogły się sobie zalic jak coś sie będzie działo :p

reklama
Do góry