reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

No Myla bo to mogą być jakieś skurcze które nie do końca czujesz ja leże z taka dziewczyna teraz tylko że ona jest w 34tc musisz uważać na siebie i tyle bo ona teraz leży i bierze luteinę

reklama
No no bo to właśnie o stan przedrzucawkowy chodzi :) tylko że to raczej częstsze u osób które maja nagły skok ciśnienia, czyli dobre ciśnienie o nagle ciśnienie wysoko skacze i wtedy jest zagrożenie. Ale myślę szaj że nie masz się co martwić jak narazie :)

Hejka :)

Ja przy pampersach zostaje , a mokre chusteczki to z Penaten :p
Sprawdzone i jestem zadowolona :)

Moj M no miły miły :p nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

Mila83 - 100 Lat dla córy :) ❤️❤️❤️

Margo napewno jutro bedzie wszystko dobrze na wizycie ..., zrozumiałe ze sie boisz ... Ale trzeba myslec pozytywnie :) ❤️❤️❤️✊✊✊

Natasza no to duża dzidzia :)
Dobrze ze ok badanie :tak:

Neta ja biorę gaviscon na zgagę .., pomaga ale nie na dlugo , sama mam taka zgagę ze az nieraz musze pawia puścić :( samo wychodzi .., taki kaszel dostaje i nie ma zlituj sie :(

Sataga, Szaj gratuluje udanej wizyty :)

Ale produkcja dzis u was :p

Mi na zgage pomaga mleko tak mi sie wydaje bo duzo razy nie mialam a przedwczoraj jak mnie zlapala pozadna zgaga to akurat mleka nie mialam. Sprobujcie tez pic miete:tak:

reklama
Neta to faktycznie dziwne że jeszcze czekają, bo to dosyć niebezpieczne. Mojej koleżance tu w Bcn z tego samego powodu zaraz po 36 tc wywoływało poród bo nie chcieli ryzykować. No ale skoro siostra w szpitalu to na pewno ja kontrolują i nie ma się co martwić.

Do góry