reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli to jak, tylko niektore ciezarne maja przywileje czy co? Musisz sie bardziej wypinac.
Teraz ja was musze chyba do pionu przyprowadzac.
A kto na spacer idzie z dzieckiem na rekach? jaka wyrodna matka, jak dziecko grzecznie lezy i mu dobrze to po co na rece brac i uczyc a potem czlowiekowi kregoslup wysiada.
Dobre z tym jedzeniem zeby zapamietac smak:-D:-D

Doli w Norwegii na ogół ceny są duże ale to jest kraj który wspiera przyszłych rodziców i rodziców a u nas zdzieraja kasę na czym tylko mogą...pampersy, mleko..masakra

Tu w grecji tez wszystko drogie jak nie wiem, np takie lozeczko co na allegro za 50 euro to tutaj ponad 150
Pat daj fotke brzuszka na odpowiedni watek zobaczymy gdzie ci te 10kg poszlo;-)

Milia
mam nadzieje ze szybko bedziesz miala ciepla wode.

Lei a ty gdzie sie tak stroisz na zimno, trzeba sie cieplo ubierac bo cie chorubsko jakie zlapie i bedzie.

Mila83 najlepszego dla coreczki:-)

Dygotkaa witamy w klubie leniuchow:happy: Gratki wizyty, dobrze ze z dzidzia wszystko ok, i szyjka dluga.

Margo jeszcze zdazycie z rodzenstwem:tak: Dobrze ze jutro masz wizyte zobaczy co to za klucie i nie bedziesz sie stresowac.

Magda ja tez szukam promocji, dzisiaj byl plyn do prania jedna butelka 9.20 euro i byly dwie w tej cenie wiec kupilam, wzielabym jeszcze jedna ale ciezkie a ja nie moge dzwigac. zapisalam sie tez na strone pampers i mi wyslali kupon na 3 euro wiec zawsze cos tam zaoszczedze.

Neta kciuki za wizyte jutrzejsza:happy:

Natasza
trzymam kciuki oby te bole calkiem przeszly. Dziwnie z ta szyjka, raz tak raz tak ale co zrobisz. Cierpliwosci:happy:

Olusia
bedzie dobrze moze cie ominie dieta, ty juz mialaz diete tyle czasu bidulko.

W koncu odpisalam mam nadzieje ze kogos nie ominelam.

reklama
Olusia miała dietę ale nie konecznie wskazną::-) bo te kaszki zawierają dużo cukru i wiele innych rzeczy..czasem jest tak że my myślimy boże co za głodówka mam taką drastyczną dietę a później się okazuje że i tak to do jemy nie do końca jest ok..
Takie to wszystko skmpkikowane :-)

Sataga gratulacje wzyty super że wszystko k:-)

Hej, melduje się po wizycie :-). Szyjka 3,6cm, Zuzia głową do dołu ułożona, wszystko pozamykane na 4 spusty :-). Uspokoilam się :-). 4 lutego mam usg porządne, z mierzeniem i wazeniem małej l, nie mogę się doczekać. Dowiedziałam się, że moje ciśnienie nie jest podstawą do cesarki, a niech to...:p.

Kuklaki w nogi mi poszło o w boki...brzuch sam w sobie nie jest wielki ale boczkow mi przybyło. Jutro wstawie fotke :)

Mój M teraz cały tydzień z jednej pracy do drugiej jeździ a jutro zmieniają u nas liczniki i jak tak patrzylam to to jakieś młode łyse chlopaczki w kapturach i dresach i jakoś nie podoba mi się że będę sama w domu -_-

No właśnie szaj bo pisalas o ciśnieniu i cesarce a ja tak myslalam ze to chyba nie zawsze skierowanie na cesarke tylko czasem kobiety nagle maja nadciśnienie i wtedy nawet jak ciąża jeszcze nie donoszona to nawet cesarke robią bo jest zagrożenie dla życia matki...ale nie pamiętam dokładnie o co z tym ciśnieniem chodzi...moja przyjaciółką w 37 albo 38 miała wywoływany poród przez to wlasniex

reklama
Nieee ona miała nadciśnienie które groziło jej stanem przedrzucawkowym i w takich przypadkach podejmują decyzje o cesarce :) bo przecież są kobiety które cierpią na przewlekle nadciśnienie i dają radę być w ciąży i rodzic normalnie. Pewnie będą Cię szaj obserwować :)

Do góry