reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla to jak jesteśmy razem w kiblu a widzimy się kilka razy dziennie tam (chyba mają parcie na pęcherz jak ja ) i wychodząc nie myją rąk a ja tak !! To mam jakąś fobie na punkcie tych bakterii

reklama
Ok, Myla, wiem, ze upierdliwa jestem, poddaję się...

Natasza, a mnie wcale nie dziwią Twoje obserwacje, niestety często korzystam z toalet publicznych - na stacjach benzynowych, w galeriach, a nawet w pracy, gdzie była zbiorcza toaleta na całe pietro, zauważyłam już dawno, że wiele kobiet to brudaski, rąk nie myją i pozostawiają syf po sobie...

Natasza z tym myciem rąk to ja tez zauważyłam u siebie w pracy. Paniusie takie a wychodzą z kibla i od razu do drzwi, a potem kanapki jedzą. Bleee :/

Dziewuszyska mam do was prośbę.
Jesli nie macie na kogo oddać 1% ze swoich mega podatków to proszę oddajcie na Mateusza. To Arka siostrzeniec który jest w wieku mojego Cypriana. Pewnego dnia po prostu się obudzil i prawie nic nie widział. To genetyczne ***** jakies. W sumie leczyc się nie da ale narazie zatrzymali postep...
Wkejam

Załączniki

• 1421100182794.jpg
    1421100182794.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 32
Aylin zdrowia dla corci no i w koncu l4

Olusia
super ze wszystko ok z dzidziolami, co do cukru tez nie pomoge. Lez i odpoczywaj:tak:

Natasza szpieg z krainy deszczowcow:cool2::-D a teraz cisza nocna

Sataga
kciuki za wizyte:-)

Aylin u mnie pisze do 99 normy .....hmmm no ale chyba bede musiala sie ograniczyc ze slodkosciami....:tak:

Sataga kciuki za wizytę !!:tak:

natasza to jakas masakra.. nie myc rak po wyjsciu z wc.... loooo matko !! ;-)normalnie w szoku jestem..... brak slow

reklama
Do góry