reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Margo, u nas w weekendy sklepy pootwierane, a jakaś apteka całodobowo zawsze działa.
Tak naprawdę przy wczesniaku, szczególnie pierwszym, trudno jest być przygotowanym na wszystkie ewentualności. Jedna kobieta ma nawał pokarmu, inna nie ma wcale, mi osobiście teraz szkoda pieniędzy, możliwe, że pożałuję, ale po prostu mam wazniejsze wydatki.

Doli, no potem to chyba co 3 tygodnie i co 2, ale ja do tej pory też zawsze chodziłam co 3 i to moja pierwsza tak długa przerwa :szok: a też się nakręcam z ta szyjką teraz...

Pat, co za ludzie... my jak wynajmowliśmy, to ktoś kanalizacje szamtami zapchał, w piwnicy wywaliło wszystko, my mieszkaliśmy na parterze i smród w mieszkaniu nieziemski, brrr...

reklama
Margo, u nas w weekendy sklepy pootwierane, a jakaś apteka całodobowo zawsze działa.
Tak naprawdę przy wczesniaku, szczególnie pierwszym, trudno jest być przygotowanym na wszystkie ewentualności. Jedna kobieta ma nawał pokarmu, inna nie ma wcale, mi osobiście teraz szkoda pieniędzy, możliwe, że pożałuję, ale po prostu mam wazniejsze wydatki.

Doli, no potem to chyba co 3 tygodnie i co 2, ale ja do tej pory też zawsze chodziłam co 3 i to moja pierwsza tak długa przerwa :szok: a też się nakręcam z ta szyjką teraz...

Pat, co za ludzie... my jak wynajmowliśmy, to ktoś kanalizacje szamtami zapchał, w piwnicy wywaliło wszystko, my mieszkaliśmy na parterze i smród w mieszkaniu nieziemski, br

Myla, to jego problem, musi dzieciom dojazd do szkoły zorganizować albo będą wcześniej wstawać albo taxi, ważniejsze jest zdrowie Twoje i córeczki, przez kilka dni świat się nie zawali...

Milia większe sklepy były otwarte ale ja tam sama byłam. Żadnej rodziny a mój M nie mówi po polsku.. ze szpitala mnie nie chcieli wypuścić bo miałam komplikacje po porodzie więc spędziłam tam w sumie 2 mce przed porodem i 2 tygodnie po. Tak więc wyjścia nie miałam.
Ale rozumiem Cię, że masz większe wydatki. Ja planowałam karmić piersią więc laktator nie byłby niezbędny no ale nie mogłam przewidzieć że urodzę wcześniaka i znajdę się w takiej sytuacji... Laktator leży w szafie więc tym razem jeżeli będzie potrzeba to już nie będę musiała kupować :happy2:

Myla sklerozę odziedziczyłam chyba, bo po 2x takie same posty dodaję... ale walczę zawieszającym się kompem :(

Margo, wiem, ciężko tak każdą sytuaję przewidzieć i się przygotować, ja na szczęście razie czego małża mogę wysłać po coś.

Milia teraz też już nie będę miała problemu bo M jest u siebie :-) Milia może ciąża Cię gdzieś uciska i masz problemy z pamięcią ;-) Ja mam ucisk na mózg, problemy z wysławianiem się i koncentracją :-D

Margo, ja też mam problemy z wysławianiem się już od początku ciąży ;)Myla, zbyt pobłażliwa jesteś chyba wobec niego, powinnaś zacząć od niego wymagać...

reklama
Szaj no ja narazie bez tabletek, ale zobaczymy jak to dalej bedzie ...
U mnie cesarka ze względu co z Emily było ... Wiec nie bedzie problemu :p

Myla musisz uważać ..., ja zdychałam w sobote :( az moj musiał autem jechać bo tak sie źle czułam ... A on zawsze pasażer lol

Myla do boju :p

Do góry