reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

90, 92 czy 99 nieważne - wynik 105 i tak wszystkie przekracza. Olusia kiedy masz wizytę u gina? Obawiam sie ze samo ograniczenie skodkiego nie wystarczy i dieta cukrzycowa cie czeka

reklama
z normami glukozy ostatnio tzn. nie wiem kiedy może z rok temu - zmieniło się. Przesunęli je. Kiedyś były ostrzejsze. Może w necie są jeszcze stare normy
nie mam siły, nic więcej tej nocy nie napiszę - DOBRANOC!

Wiosna zgadza sie, przesunęli. Ale na czczo nadal są ostre. Zreszta bylam teraz na wyjeździe i zdarzyło się ze chłopak zemdlał. Zrobili mu na,szybko pomiar cukru - 90. I ratownik medyczny mówi ze dla dorosłego ludzia w ciagu dnia 110-120 to jest ideal. A ja jak mam 120 po posiłku to mam brać insulinę. I czy to nie jest chore????

Dzień doberek
Aylin ty z ta insulina w ogóle masz hardcore. A ja muszę jechać dziś do urzędu. Mam wezwanie w ważnej sprawie. Kurde decyzja miała być do 20.01 a oni mi wczoraj wezwanie w sprawie wyjasnien.czekam na kolezanke ,ma być kolo 10 wiec lutka zdąży się cos wchłonąć i jade. Mam nadzieje ze blisko drzwi zaparkuje :)

Wypiłam właśnie glukozę, myślałam, że będzie gorzej ;-). Mam nadzieję jednak nigdy już tego badania nie powtarzać :p. Cukier z palca na czczo wyszedł 68 wiec wynik w normie. Obym uniknela diety :-).

Myla, koleżanka zawsze może Cię pod drzwiami wyrzucić i zaparkować gdzieś dalej ;-)

Miłego dnia dziolchy! Teraz mi zaczęło być niedobrze :-/

Dobry :)

Sataga trzymam kciuki za wizytę ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Myla no ja nie moge przekazać 1% bo w Niemczech jestem ..., ale moge rodzine poprosić ...
Tylko ten link nie działa :(

Szaj mam nadzieje ze szybko sie polepszy samopoczucie :) ✊✊✊

Moj wczoraj do mnie jak widział mnie z profilu : takiego wielkiego brzucha z Emily nie mialas :p
Niemasz tam czworaczków? Lol
Wariat :p

Miłego dnia :)

reklama
Do góry