reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina, witaj zatem w klubie cisnieniowcow, znam ten ból. Bez tabletek ciśnienie mam w granicach 150/90. Jeszcze 2 miesiące temu bez tabletek było to 140/90, tak więc rośnie :-(.

Przynajmniej nie będę mieć dylematu odnośnie cesarki ;-)

reklama
Natasza, widać nie brakuje im wolnych łóżek, a kasę za każdy dzień dostają, więc Cię trzymają... jak Cię nawet nie zbadali dziś, to rzeczywiście zagrożenia nie widzą żadnego, ale przynajmniej polezysz, a w domu pewnie byś wstawała co chwilę...

Doli, ja na razie o laktatorze nie myślę, bo nie wiem, które są dobre, czy będzie potrzebny itp., w szpitalu można wypozyczyć i wtedy sobie zobacze, a dokupić to juz w każdej chwili można.

Nasza matka ma taką siłę perswazji, ze zamówiłam cebuszkę i podobno nawet już została wysłana, więc jutro spodziewam sie wspaniałej nocy ;-)

Ja zawsze w gabinecie mam jakieś 150-140/90 a w domu zupełnie normalne a nawet czasem trochę za niskie 100/60. Ale u mnie to chyba syndrom białego fartucha :D Nawet sobie specjalnie porządny ciśnieniomierz kupiłam bo bałam się, że może mój jest kiepski i mi zaniża.

Natasza mają miejsce to trzymają... Zawsze to kasa dla nich.

Jak karmiłam młodego to on jadł z jednego cycka a ja koło drugiego musiałam butelkę trzymać bo się ze mnie ciurkiem lało.

Olusia daj znać po wizycie! Tylko po a nie jak zwykle!!!

Ja miałam laktator ręczny poprzednio z agenta,teraz nie mam ale chce kupić tylko niewiem jaki. Jeśli elektryczny ma ciągnąc gorzej lub tak samo jak ręczny to pierdziele kasę wydawać.

Byłam po małego w szkole i ledwo doszlam do domu :eek: tak mnie bol w podbrzuszu złapał taki jakby Skórcz ale taki typowy jak mięśni cos kozę jak mega kolka ale nie z boku tylko w pod brzuchu normalnie nogami ledwo ruszalam..musialam stanąć na parę minut

Widzisz Myla trzeba lezec, nie mogl ktos ci ich odebrac?

Jak ja mam nie miec zgagi przed chwila zezarlam cala tabliczke czekolady:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie mam ochoty tam iść nadal :(

Nikt by nie miał :-( tylko że w domu z chłopcami jednak troche roboty masz i musisz Kawerego odbierać a powinnś leżec plackem :-(

QUOTE=Myla Novak;11302744]Milia ( czy tam Mila ;)) Zobacz nie pozalujesz,to będzie nie zapomniana noc :-)

Oj, mateczko, zaczynam podejrzewać, żem adoptowana :p

reklama
Szaj nie byłam bo auto mieliśmy u mechanika :confused2: dobrze, że już ogarnełaś to wszystko ;D teraz pełen looooz ;D

sataga witaj w klubie, tak się nakręciłam , że brzuch mi twardnieje na zawołanie, w dodatku jestem prawie pewna, że mam skroconą szyjke i rozwarcie, skąd te brednie to nie wiem, aha czuje ucisk na pęcherz i szyjke i ogólnie efekt parcia :cool: i mam wrażenie, że moj brzuch pęknie zaraz bo jest napięty..

milia chyba teraz to będziemy już częściej chodzić? co 3 tyg przynajmniej .. ja chyba też odłoże zakup laktatora..

marela mój po wizycie kontrolnej ok, jeszcze w czwartek druga kontroli i zielone światłlo dla przedszkola!!!! ciekawe na ile.. :confused2::sorry: ja teraz bardziej czekam na grzebanie na dole niz usg... tak się nakręciłam :(

Myla i przeszło Ci ? ja mam dokładnie takie same dzisiaj boleści :/ ale to chyba mlody całą swoją osobą zagnieżdził mi się na 10 cm całej macicy :confused2:

Do góry