reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej dziewczyny :) Nie chce mi się z łóżka podnosić... Młody niestety ciągle przybiega i coś chce więc poleżeć raczej nie dam rady.

natasza jak skurczów nie ma to Cię pewnie wypuszczą w poniedziałek tylko każą odpoczywąć. Z tego co gdzieś kiedyś słyszałam to muszą 3 dni trzymać żeby kasę z NFZ dostać to czasem trzymają bez większych wskazań. Ja w pierwszej ciąży poszłam ponad tydzień przed terminem bo było podejrzenie, że mi się wody sączą (troszkę mokro mi się w sklepie zrobiło :D). Po 2 dniach było już pewne, że z wodami wszystko ok ale i tak mnie do terminu już nie wypuścili.

Myla a Ty kiedy na jakąś kontrolę idziesz?

Dobry :)

Marlea znam ten bol .., mi sie suszarka zepsuła a gwarancja ledwo co minęła :(
Mam nadzieje ze dużych strat nie bedzie ✊✊✊✊✊✊

A ja wczoraj bylam na zakupach, wózki oglądaliśmy i zdecydowaliśmy sie na abc design 3 tec , dobrze sie prowadzi i pasuje do wzrostu mojego :p , tylko nie wiem jaki kolor :p

No i po tych zakupach tak źle sie czułam , słabo mi było i chodzić nie mogłam bo takie bóle mialam w kroczu :( masakra .., szlam o 18:30 spac , wstałam koło 24 na siku o o 1:30 do 8 dalej , dzis juz lepiej sie czuje ale na duże zakupy juz do porodu nie ide ...

hej...

dziewczyny spokojnie, kiełbasy starczy dla wszystkich :-D:-D:-D

magdalena i co obejrzeliście??? 27 zl za siuśku ? tydz czasu na wyniki ???:szok::szok:

Kuklaki jak ktoś klęczy przed Tobą ze słoikiem kielbasy i gada farmazony to yyyyyyyyyyyy.........e............. :p :p t takie romantyczne :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

milia ja mam focha dalej on sam gotuje hhahahahaha teraz robi barszcz biały :p lol

natasza jakieś stopery do uszu by Ci się przydały :-D

marela o kurcze ale masakra !!!! ciekawe czemu się zepsuło dziadostwo!!! :/

Karina fajny ten wózeczek!! :-) ja tez chcialam dzisiaj jechać ale nie mam co z małym zrobić więc nici z tego..

Karina ciesze się ze wózek wybrany :-) i współczuje Ci tego bólu bo go doskonale znam :-(
Ja chyba jak wyjde do domu ibęde mogla chodzic to zrobie reszte zakupów na spokojnie bo później moze byc już baaardzo cięzko :-)

Marela współczuje :-/ jak nie urok to sraczka....

O kuzwa Marela :szok: dobrze, ze opanowaliście szybko sytuacje!! Jak ja tego nie znoszę...człowiek mysli, ze juz luz a tu jakies nieprzewidziane wydatki, u nas w zeszłym roku ciagle cos, teraz tfu tfu jakis spokój i cisza...martwię sie tylko czy przypadkiem nie przed burza :szok:

Wiecie ja rozumiem ze cos sie psuje no ale kaloryfer ? Wydawalo mi sie ze to na lata:/ M mowi ze bylo zostawic stare zeliwne ktore ledwo we dwoch wyniesli. Minimum 30 lat mialy i wszystko ok. Tylko ten wyglad :/

Natasza, ja jak lezałam, to chyba o 20 już sie noc zaczynała na patologii, ale i tak właśnie latanina była po oddziale i jak w końcu udawało sie zasnąć, to coś budziło... Dlatego w szpitalu odpoczywa się w dzień;) Może tak długo patrzyły na ktg, bo sprawdzały, czy jest ok? a jak sie czujesz, dalej boli?

Sataga, no muszą 3 dni trzymać, a czasem jak mają miejsce to i dłuzej chcą, żeby wiecej kasy trzymać, mi ostatnio po 2 dniach powiedzieli, że chyba dopiero jeszcze za 2 dni mnie wypuszczą, a nic mi już nie robili, żadnych badań, tylko przynosili luteinę i duphaston, wiec po pierwszych 2 dniach wypisałam sie na własne żądanie, bo psychicznie źle na mnie działał pobyt tam, a leżeć i brac leki mogłam w domu.

Marela, okropne są takie wypadki, nie dosc, że nowe rzeczy i nietanie przestaja działać, to jeszcze szkody wyrządzają, dobrze, że byliscie w domu...

Karina, dobrze, ze jak odpoczęłaś, to Ci przeszło. Wózek to chyba taki najpoważniejszy zakup, trzeba pomacać, przekonać sie, jak sie prowadzi itp., resztę to już mozna nawet przez internet zamówić :)

Ja pamiętam jak nam w zeszłym roku pralka się popsuła. Masakra! Pękł nam taki malutki wężyk do spuszczania wody. Dobrze, że w domu byliśmy. Sąsiedzi z dołu co prawda łazienkę mieli troszkę zalaną ale nie było jakoś tragicznie. Nic im na głowę nie ciekło tylko plamy na suficie wywaliło. Dobrze, że tam płytki były. Od tej pory zawsze pralkę pilnuje :D
Zeszły rok też u nas był nie ciekawy... W tym musi być lepiej bo gorzej to już się chyba nie da :D

reklama
Przebrnęłm przez waszą produkcje :-)
Wlasnie syrop na miodzie z czosnkiem i cytryną zmajstrowałam, nie moge sie pozbyc przeziębienia. Ale jest lepiej niż było.
Kociarstwo ma nową kwatere od 2 dni, bez innych zwierzaków zato z 2 latkiem, z tym sie oswoją i kicie i maluch :-)
Jade najprawdopodobniej w walentynki, odwozi mnie teściu, wiec conieco można zabrać. Kociarstwo dopiero w marcu, bo chłopaki za póżno domku zaczeli szukać i dopiero w marcu przeprowadzka na większe :-(

Dziewczyny te co muszą to leżeć i wytrwałości.

Myla jak coś potrzebujesz, np. towarzystwa, dzwoń!

Do góry