reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Olusia to ja mialam 2;) kobitka chciala za wszelka cene mnie poprawic na 3 aleja to totalnie olałam. Bylo 2 tyg do matury a ta mi sie kaze WOS uczyc;) porozmawiałam z mama i sama mi odradziła mowiac ze szkoda czasu bo ta wiedza mi sie nie przyda . Jedna dwoja mi w niczym nie szkodzila ;) oceny inne mialam dobre ;) Wolalam porozwiaxywac zadan niz wkowac na pamiec ;) A nauczycielke olałam bo jej nie znosilam. Jej bardziej zalezalo na tej 3 niz mi ;)

Margo, super, że coś kupiłaś :-)

Doli, a moze maż na obiad przyniósł tą kiełbasę, bo bał się, ze jak jesteś obrażona, to nic nie ugotujesz ;-)

Natasza, wieczory i noce w szpitalu to chyba najgorsze są, jeszcze z tyloma towarzyszkami... mam nadzieję, ze żadna nie chrapie ani nie wydaje dziwnych dźwięków...

Milia no najgorsza to jest noc zaczynająca się o 21 :-)
Ledwo zasnęłam ok 23 to przed 24 zadyma bo jedna z pl cesarką skurczy dostała i ja brali do cięcia to znów przysnełam godz 2 ktg babką podłączali na zmianę i znowu od 5 ktg podłączali a później do mnie ciśnienie temp i ktg skurczy niby nie ma ale tak się przyglądały tym zapisom że nie wiem o co chodzi ???
Teraz biją dzwony obudzili mi dziecko zdenerwowało się i szaleje :) i weź tu człowieku śpij?? Taka zmęczona jestem po tej nocy że szok
A co do odgłosów to nic nie słyszałam ale sama nie wiem czy nie chrapałam :- D bo czasem mi się zdarza :)
Widzę że Wy dzisiaj w nocy pobuszowałyście trochę :)

reklama
Oj ja juz dawno zaczelam pieknie dzień:/
Wpada M jak strzala do naszego pokoju - kaloryfer pekł.
Na szczescie on spał u syna ze wzgledu na chorobe malego. Koloryfery nowe 3 lata do tego jedyny pokoj w ktorym jest dywan:/ 5 min zanim opanowal z podstawianymi miskami a i tak mokro ze chol..a. Jaki mi panele popsuje to nie recze za siebie:/ . A co jakby nas nie bylo? W godzine to by juz na klatke woda wychodzila a o sasiadach nie wspomne:/ Szlak mnie trafia bo nie kupuje najtańszych rzeczy a skończy sie gwarancja i do wurzucenia ...... Wryyy

Do góry