reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza ja też lubię mieć coś między nogami jak śpię :p najczęściej zawij a m kołdrę i tak śpię.
Myla jeśli mówisz ze taka to dobra sprawa to chyba faktycznie kupie. Najlepiej polegać na czyjejś opinii, bo sama nie umiałam się zdecydować. A jak Ty się dziś czujesz? Mnie dziś pipka tak boli jakby miało mnie rozerwać :eek: młody kopie i buszuje ile wlezie, brzuch się stawia co chwile. mąż się śmieje, że mnie w nocy nawet nie dotknął wiec to nie jego zasługi ;)
Asia ta poducha tylko 6 cm mniejsza ode mnie :D

Natasza bierz kojec. Ja bym go za żadne skarby nie oddala. Wlasnie kojec jest tak fajnie usxyty ze jedna część masz pod Glowa a druga między nogami

Myla super, ja wlasnie marudze mojemu ze ma mnie zawiesc do tego sklepu gdzie to daja za darmo, ja mam dwa jaski i jeden pod glowa trzymam a drugi miedzy nogami i pod brzuchem:tak:

O NAtasz to chyba jednak cie jeszcze nie wypuszcza, nic musisz wytrzymac jeszcze na tych apartamentach

No 160cm ja właśnie tak z nią leze ze mam rypnieta nogę na nią przechodzi kolo brzucha i głowa. Normalnie AZ zasnelam przed chwila i spalam 2 godziny :/

A czuje się tak sobie... Bywało lepiej i jeszcze Arek mnie dziś drażni :/

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciazy długo zwlekałam z kupnem ciążowej poduchy, chyba tez jakos do 7 miesiąca i potem żałowałam, ze sie wczesniej nie zdecydowałam. Obecnie spi z nia (mówimy na mia Żmija) moj maz, ja sibie wsadzam takiego mega wielkiego misia miedzy nogami. Poduszkę mamy taka Poduszka dla kobiet w ciąży - Poofi jestem z niej zadowolona, jest miękka, łatwo sie pierze pokrowiec (ściąga/zakłada) mozna wyciągnąć ta watę czy dołożyć w miarę potrzeby. To samo z poduszka do karmienia.

reklama
A to moja poducha :) ma fajne granulki w środku i jest dlatego bardzo wygodna :)
Używałam tylko do spania :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1421014875.783658.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421014875.783658.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421014875.783658.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 38
Do góry