reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witajcie wszystkie nowe kwietniowki.
Lei, luteina 50 bez recepty refundowanej kosztuje ok. 15 zl, z recepta z refundacja ok. 4zl.
Ja jeszcze musze czekac tydz czasu na wizyte u gina.

reklama
Lei u mnie kolo 7 zl

Rama przykro mi ale skoro wypadla fasolka i ani nie ma na usg to przykro mi ; ( mi wypadla tez fasolka potem lekarz na drugi dzien robil mi usg. Jednak jak bedziesz dlugo i obficie krwawic idz znowu na konsultacje oby sie obeszlo bez czyszczenia. 3mam kciuki by bylo ok.
W srode mam wizyte u mojego ginekologa a on niestety nie ma usg od niego dostaje skierowanie i z tym na izbe jade na samo usg..
CO do torbiela nie pomoge niestety
Witam nowe mamusie

ja wróciłam do domu z kolejnymi testerami farb :sorry2:

Ania hej ja prywatnie

grubson czy może być za dużo?;-))) nieeee ;-) ja mam mdłości cały dzień są różnie, raz lepiej , raz gorzej ale nawet niezbyt uciażliwe

Witam Was Dziewczęta :-)
podczytuję wątek od początku, ale dopiero teraz postanowiłam "się ujawnić" ;-) a to ze względu na pytanie jednej z Was o torbiel. Ja miałam w poprzedniej ciąży, a w zasadzie przed ciążą, w trakcie i została mi do teraz. Dosyć duża, bo 4x4 cm, na lewym jajniku. Nic się z nią nie wydarzyło (choć mogła pęknąć w ciąży lub przy porodzie) i w niczym nie przeszkadzała ani nie przeszkadza. Ponoć mogła wpływać na owulację, na jej brak, ale ewidentnie nie, bo i poprzednio i teraz "zaskoczyło" w pierwszym cyklu :-) no! to mam nadzieję, że pomogłam :-)

A teraz o mnie, o nas :-) Mam na imię Kasia i jestem z Warszawy. Mam synka, który urodził się w sierpniu 2013 (IzaVarsovie - podczytywałam sierpniówki i pamiętam Was z Tadziem :-))) pozdrawiam Was serdecznie). Teraz jestem w 8 tygodniu, zaczynam w zasadzie ten tydzień. Udało nam się szybciej niż planowaliśmy. chcieliśmy zacząć się starać kiedy Synek skończy rok, tymczasem udało nam się 2 miesiące wcześniej, a do tego, uwaga! Spodziewamy się bliźniąt! :-) niezłe zaskoczenie :-)
12 sierpnia na usg widziałam 2 bijące serduszka :-) mam nadzieję, że nic się nie zmieni i w takim składzie, czyli 2+1 doczekamy do początku kwietnia, bo termin mamy na 5.

nie wiem czy przy moim rocznym wulkanie energii będę mogła się często udzielać, ale na pewno będę dalej podczytywać w telefonie. postaram się jednak jak najczęściej się z Wami kontaktować, bo jest to bardzo miłe :-)

Cateline hej :-)) wow niezla niespodzianka! :-)) ręcę pełne roboty ;-) u mnie 1 ciązy były 2 pęcherzyki, ale został tylko jeden, teraz liczę raczej na pojedynczego lokatora, ale nigdy nic nie wiadomo .. :p

Witaj Cateline,
Masz taki sam termin jak ja :) u mnie tez jest duze ryzyko ciazy mnogiej bo u mojego M. Czesto byly przypadki blizniat. A moja siostra (czarownica ktorej dzien wczesniej jak ja sie dowiedzialam o ciazy, trzy razy w nocy snilo ze jestem w ciazy) przewiduje mi blizniaki :)

reklama
Po wizycie. Karty nie mam jeszcze zalozonej ale dzidzia jest. Serduszko jest. 6t3d i termin na 10.04. Dostalam stertę skierowan na badania oraz usg 3d miedzy 11 a 13 tyg. Poza tym mam juz pierwsze zdjęcie do albumu :)

Do góry