reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kajka -mysle ze sie asekuruja - blizniaki i dlatego wysylaja Cię do większego miasta.Tam lekarze napewno mają większe możliwości . Ja sama rodzilam w Lublinie po drodze 2 szpitale -ale tam od razu i klinika dla dzieci specjalistyczna w razie czego a tak to zabieraja malucha i on w innym szpitalu Ty gdzie indziej. Choc wszedzie jest roznie jak rodzilam syna to lezała kolo mnie dziewczyna ktora zle lekarka zszyla i zrobil jej sie ropniak - mowila ze porod to pikus. Wzywali najlepszego profesora z mojego wojewodztwa. A okazalo sie ze ta lekarka od razu czmychnęła na zwolnienie - na dodatek znajoma ordynatora;/

Witam :-)

drukujecie tyle i w takim tempie , masakra :-D

gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim zdrowych dzieciaczków :tak: fajnie ,że znacie już płeć :tak: z tego co ogarnęłam to znaczna ilość chłopców , wojna idzie jak nic -jakby to powiedziała moja babcia :-D przepraszam ,że nie gratuluje każdej z osobna :zawstydzona/y:

ja też dziś po wizycie tyle ,że u prowadzącego gina :tak: z dzidziolem ok, idealnie wymiarowo zgodny z terminem om :tak:

karina - dobrze,że z Emily już lepiej :tak:
aylin - mam nadzieje ,że apogeum przygód osiągnięte , choć do końca tygodnia jeszcze troszke pozostało, więc uważaj na siebie :tak:
klaudia - zdrówka :tak: oby wszystkie dolegliwości szybko minęły
kajkapol- dobrze ,że nić poważnego się nie stało :tak: u mnie czkawki brak :tak:
magdalena - &&&&&& za malutką
amisia - widze,że nie tylko mi się dziś chciało , smakowicie wygląda :tak: ja zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu rogaliki drożdżowe z marmoladą :-D nawet wyszły , choć mało elegancko wyglądają :tak:

myla &&&& za jutrzejszą wizytę

Doli miałaś sen proroczy:-) super gratulacje :-) no i pozazdroscic lekarza przystojniaka :-)

Kajka moze faktycznie bezpieczniej dla was w wiekszym szpitalu.

Kurcze zeby mi sie jajka potwiedziły :-)

Myla zmus go jutro do usg :-D

Hej, tak czytam te wasze wpisy i zastanawiam sie czy nie za szybko zapisalam sie na usg polowkowe, ktore mam za tydzien a bede na poczatku 20tyg. dodam ze prywatnie wiec chcialabym sie wszystkiego dowiedziec. Czy myslicie ze powinnam sie przepisac czy w 20tyg juz wszystko bedzie widoczne co ma byc na polowkowym? Nie znam jeszcze dokladnie plci a chcialabym juz poznac za tydzien.

Chcialabym zrobić solidna lista a nie mam nadal musli, asitp, magdaanna i pewnie wieluwielu innych. ZMOBILIZOWAĆ SIĘ PROSZĘ :-D Bo sie przestane prosic i wszytsko wykasuje :-Dcaaaaaałłłłłłe forum :growl: a dobrze wiecie że mam takie zdolności sesesesese :-D
-----tak to groźba-------

Doli gdzie ty sie po puszczach puszczasz ;)

milia jade na okolo 8 jak zajade tak bede bo to nie w moim miescie wiec zawsze trudno mi okreslić a nie wiem czy sie uspokoje to wszystko zalezy od tego czey zmusze lekarza do usg...:sorry:

Myla podaję wszystko co myślę, że się przyda (bo jak to mój tata mówi z babą w ciąży lepiej nie zadzierać:-D)

Magdalena - lat 29
termin porodu - 03.04.2015r.
płeć - synek - Mikołaj

nie wiem co jeszcze mam podać....

Doliores mój synek też girki na głowie miał a na to jeszcze gdzieś tam łapki zawędrowały :p a sikor gigant na samym wierzchu wywalony:szok::-) te maluszki to mają fantazję, no ale skoro tak im wygodnie to najważniejsze :-D

reklama
Myla - młoda jesteś, jescze ne jedną córę możesz mieć :-)

Laseczki, dziekie za gratulacje, szczęśliwa jestem, że maluszek zdrowy, ważył wczoraj 404g. Wyraźnie czuje jak się rusza :-) wychodzi na 21 tydzień czyli zgodnie z 1ym usg. Te co jeszcze czekeją na kopniaki, nie martwić się - będą :-) :-)

Ostatnia edycja:
Do góry