Karina34
Fanka BB :)
Karina noEJ no muszę się wytłumaczyć bo jak będą to beda ale ja marzę o córce i to moja ostatnia szansa wiec jeśli nie to widać nie dane mi to...
Bedzie cipula
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karina noEJ no muszę się wytłumaczyć bo jak będą to beda ale ja marzę o córce i to moja ostatnia szansa wiec jeśli nie to widać nie dane mi to...
i jescze takie upewniajace pytanie neta, Lei, sataga, kuklaki, jaga , milia80, Asiulka wy nie znacie jeszcze płci?
Hej, tak czytam te wasze wpisy i zastanawiam sie czy nie za szybko zapisalam sie na usg polowkowe, ktore mam za tydzien a bede na poczatku 20tyg. dodam ze prywatnie wiec chcialabym sie wszystkiego dowiedziec. Czy myslicie ze powinnam sie przepisac czy w 20tyg juz wszystko bedzie widoczne co ma byc na polowkowym? Nie znam jeszcze dokladnie plci a chcialabym juz poznac za tydzien.
i jescze takie upewniajace pytanie neta, Lei, sataga, kuklaki, jaga , milia80, Asiulka wy nie znacie jeszcze płci?
Kuklaki, chętnie, może kiedyś zrobię, jesli też uznam, że podołam :-)
Doli no to gratulacje!! Może mały akrobatą zostanie?
A ja po spacerku. Zimno na dworze, wszystko przymarznięte. Potrzebowałam świeżego powietrza po całym tyg siedzenia w domu. W końcu moje choróbsko w odwrocie więc mogłam tyłek ruszyć.![]()
Witam :-)
drukujecie tyle i w takim tempie , masakra
gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim zdrowych dzieciaczkówfajnie ,że znacie już płeć
z tego co ogarnęłam to znaczna ilość chłopców , wojna idzie jak nic -jakby to powiedziała moja babcia
przepraszam ,że nie gratuluje każdej z osobna
ja też dziś po wizycie tyle ,że u prowadzącego ginaz dzidziolem ok, idealnie wymiarowo zgodny z terminem om
![]()
ja zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu rogaliki drożdżowe z marmoladąnawet wyszły , choć mało elegancko wyglądają
![]()
Margomari z Twojego opisu wynika, że nie Tylko ja miałam tak ciężki poród i do czynienia z konowałami. Ja już nie będę rodzić w tym szpitalu, gdzie rodziłam za pierwszym razem i moja kuzynka rodziła tam właśnie wczoraj... Jeśli nie będziesz miała mi za złe, to mogę zapytać skąd jesteś? Bardzo duże odstępy masz w usg. Kurcze ja mam co miesiąc na wizycie usg i ten czas mi ciężko wytrzymać, bo najchętniej to bym do młodego codziennie zaglądała :-) niestety też biorę żelazo w tabletkach, bo niski poziom krwinek czerwonych. Poza tym wszystkie inne wyniki bardzo dobre ;-)
Margo dobrze ze juz ci lepiej tylko za duzo nie choc po zimnym tak od razu.
Myla mój od początku do brzucha jak do dziewczynki gadał mimo że go upominałam że może być chłopak. Ale uparł się że czuje że to dziewczynka no i .. miał racjęA mój powiedział ze jak się okaze chłop to on będzie bardzo zaskoczony bo od poczatku obstwia babekurde mam chora prąd ta wizyta,melise pije bo Noe zasne