reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kajka -mysle ze sie asekuruja - blizniaki i dlatego wysylaja Cię do większego miasta.Tam lekarze napewno mają większe możliwości . Ja sama rodzilam w Lublinie po drodze 2 szpitale -ale tam od razu i klinika dla dzieci specjalistyczna w razie czego a tak to zabieraja malucha i on w innym szpitalu Ty gdzie indziej. Choc wszedzie jest roznie jak rodzilam syna to lezała kolo mnie dziewczyna ktora zle lekarka zszyla i zrobil jej sie ropniak - mowila ze porod to pikus. Wzywali najlepszego profesora z mojego wojewodztwa. A okazalo sie ze ta lekarka od razu czmychnęła na zwolnienie - na dodatek znajoma ordynatora;/

Witam :-)

drukujecie tyle i w takim tempie , masakra :-D

gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim zdrowych dzieciaczków :tak: fajnie ,że znacie już płeć :tak: z tego co ogarnęłam to znaczna ilość chłopców , wojna idzie jak nic -jakby to powiedziała moja babcia :-D przepraszam ,że nie gratuluje każdej z osobna :zawstydzona/y:

ja też dziś po wizycie tyle ,że u prowadzącego gina :tak: z dzidziolem ok, idealnie wymiarowo zgodny z terminem om :tak:

karina - dobrze,że z Emily już lepiej :tak:
aylin - mam nadzieje ,że apogeum przygód osiągnięte , choć do końca tygodnia jeszcze troszke pozostało, więc uważaj na siebie :tak:
klaudia - zdrówka :tak: oby wszystkie dolegliwości szybko minęły
kajkapol- dobrze ,że nić poważnego się nie stało :tak: u mnie czkawki brak :tak:
magdalena - &&&&&& za malutką
amisia - widze,że nie tylko mi się dziś chciało , smakowicie wygląda :tak: ja zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu rogaliki drożdżowe z marmoladą :-D nawet wyszły , choć mało elegancko wyglądają :tak:

myla &&&& za jutrzejszą wizytę

Doli miałaś sen proroczy:-) super gratulacje :-) no i pozazdroscic lekarza przystojniaka :-)

Kajka moze faktycznie bezpieczniej dla was w wiekszym szpitalu.

Kurcze zeby mi sie jajka potwiedziły :-)

Myla zmus go jutro do usg :-D

Hej, tak czytam te wasze wpisy i zastanawiam sie czy nie za szybko zapisalam sie na usg polowkowe, ktore mam za tydzien a bede na poczatku 20tyg. dodam ze prywatnie wiec chcialabym sie wszystkiego dowiedziec. Czy myslicie ze powinnam sie przepisac czy w 20tyg juz wszystko bedzie widoczne co ma byc na polowkowym? Nie znam jeszcze dokladnie plci a chcialabym juz poznac za tydzien.

Chcialabym zrobić solidna lista a nie mam nadal musli, asitp, magdaanna i pewnie wieluwielu innych. ZMOBILIZOWAĆ SIĘ PROSZĘ :-D Bo sie przestane prosic i wszytsko wykasuje :-Dcaaaaaałłłłłłe forum :growl: a dobrze wiecie że mam takie zdolności sesesesese :-D
-----tak to groźba-------

Doli gdzie ty sie po puszczach puszczasz ;)

milia jade na okolo 8 jak zajade tak bede bo to nie w moim miescie wiec zawsze trudno mi okreslić a nie wiem czy sie uspokoje to wszystko zalezy od tego czey zmusze lekarza do usg...:sorry:

Myla podaję wszystko co myślę, że się przyda (bo jak to mój tata mówi z babą w ciąży lepiej nie zadzierać:-D)

Magdalena - lat 29
termin porodu - 03.04.2015r.
płeć - synek - Mikołaj

nie wiem co jeszcze mam podać....

Doliores mój synek też girki na głowie miał a na to jeszcze gdzieś tam łapki zawędrowały :p a sikor gigant na samym wierzchu wywalony:szok::-) te maluszki to mają fantazję, no ale skoro tak im wygodnie to najważniejsze :-D

reklama
Myla - młoda jesteś, jescze ne jedną córę możesz mieć :-)

Laseczki, dziekie za gratulacje, szczęśliwa jestem, że maluszek zdrowy, ważył wczoraj 404g. Wyraźnie czuje jak się rusza :-) wychodzi na 21 tydzień czyli zgodnie z 1ym usg. Te co jeszcze czekeją na kopniaki, nie martwić się - będą :-) :-)

Ostatnia edycja:
Do góry