Pat u mnie już podobnie ale jeszcze nie jest to tak widoczne jak na tym filmiku
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Kajka -mysle ze sie asekuruja - blizniaki i dlatego wysylaja Cię do większego miasta.Tam lekarze napewno mają większe możliwości . Ja sama rodzilam w Lublinie po drodze 2 szpitale -ale tam od razu i klinika dla dzieci specjalistyczna w razie czego a tak to zabieraja malucha i on w innym szpitalu Ty gdzie indziej. Choc wszedzie jest roznie jak rodzilam syna to lezała kolo mnie dziewczyna ktora zle lekarka zszyla i zrobil jej sie ropniak - mowila ze porod to pikus. Wzywali najlepszego profesora z mojego wojewodztwa. A okazalo sie ze ta lekarka od razu czmychnęła na zwolnienie - na dodatek znajoma ordynatora;/
kifsi
Fanka BB :)
Witam :-)
drukujecie tyle i w takim tempie , masakra
gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim zdrowych dzieciaczków fajnie ,że znacie już płeć z tego co ogarnęłam to znaczna ilość chłopców , wojna idzie jak nic -jakby to powiedziała moja babcia przepraszam ,że nie gratuluje każdej z osobna
ja też dziś po wizycie tyle ,że u prowadzącego gina z dzidziolem ok, idealnie wymiarowo zgodny z terminem om
karina - dobrze,że z Emily już lepiej
aylin - mam nadzieje ,że apogeum przygód osiągnięte , choć do końca tygodnia jeszcze troszke pozostało, więc uważaj na siebie
klaudia - zdrówka oby wszystkie dolegliwości szybko minęły
kajkapol- dobrze ,że nić poważnego się nie stało u mnie czkawki brak
magdalena - &&&&&& za malutką
amisia - widze,że nie tylko mi się dziś chciało , smakowicie wygląda ja zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu rogaliki drożdżowe z marmoladą nawet wyszły , choć mało elegancko wyglądają
myla &&&& za jutrzejszą wizytę
drukujecie tyle i w takim tempie , masakra
gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim zdrowych dzieciaczków fajnie ,że znacie już płeć z tego co ogarnęłam to znaczna ilość chłopców , wojna idzie jak nic -jakby to powiedziała moja babcia przepraszam ,że nie gratuluje każdej z osobna
ja też dziś po wizycie tyle ,że u prowadzącego gina z dzidziolem ok, idealnie wymiarowo zgodny z terminem om
karina - dobrze,że z Emily już lepiej
aylin - mam nadzieje ,że apogeum przygód osiągnięte , choć do końca tygodnia jeszcze troszke pozostało, więc uważaj na siebie
klaudia - zdrówka oby wszystkie dolegliwości szybko minęły
kajkapol- dobrze ,że nić poważnego się nie stało u mnie czkawki brak
magdalena - &&&&&& za malutką
amisia - widze,że nie tylko mi się dziś chciało , smakowicie wygląda ja zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu rogaliki drożdżowe z marmoladą nawet wyszły , choć mało elegancko wyglądają
myla &&&& za jutrzejszą wizytę
Karina34
Mniam mniam wredne baby...
A ja jutro wizyta i tak się denerwuje ze AZ mi niedobrze!!!!!
Bo boisz sie ze jajca beda
Doli gratuluje jajcolka
Kajka gratulacje , tez jajcolek
Kifsi gratuluje udanej wizyty
Doli miałaś sen proroczy:-) super gratulacje :-) no i pozazdroscic lekarza przystojniaka :-)
Kajka moze faktycznie bezpieczniej dla was w wiekszym szpitalu.
Kurcze zeby mi sie jajka potwiedziły :-)
Myla zmus go jutro do usg
Kajka moze faktycznie bezpieczniej dla was w wiekszym szpitalu.
Kurcze zeby mi sie jajka potwiedziły :-)
Myla zmus go jutro do usg
Myla Novak
Karina no EJ no muszę się wytłumaczyć bo jak będą to beda ale ja marzę o córce i to moja ostatnia szansa wiec jeśli nie to widać nie dane mi to...
Hej, tak czytam te wasze wpisy i zastanawiam sie czy nie za szybko zapisalam sie na usg polowkowe, ktore mam za tydzien a bede na poczatku 20tyg. dodam ze prywatnie wiec chcialabym sie wszystkiego dowiedziec. Czy myslicie ze powinnam sie przepisac czy w 20tyg juz wszystko bedzie widoczne co ma byc na polowkowym? Nie znam jeszcze dokladnie plci a chcialabym juz poznac za tydzien.
magdalenaanna29
Chcialabym zrobić solidna lista a nie mam nadal musli, asitp, magdaanna i pewnie wieluwielu innych. ZMOBILIZOWAĆ SIĘ PROSZĘ Bo sie przestane prosic i wszytsko wykasuje caaaaaałłłłłłe forum a dobrze wiecie że mam takie zdolności sesesesese
-----tak to groźba-------
Doli gdzie ty sie po puszczach puszczasz
milia jade na okolo 8 jak zajade tak bede bo to nie w moim miescie wiec zawsze trudno mi okreslić a nie wiem czy sie uspokoje to wszystko zalezy od tego czey zmusze lekarza do usg...
Myla podaję wszystko co myślę, że się przyda (bo jak to mój tata mówi z babą w ciąży lepiej nie zadzierać)
Magdalena - lat 29
termin porodu - 03.04.2015r.
płeć - synek - Mikołaj
nie wiem co jeszcze mam podać....
Doliores mój synek też girki na głowie miał a na to jeszcze gdzieś tam łapki zawędrowały a sikor gigant na samym wierzchu wywalony:-) te maluszki to mają fantazję, no ale skoro tak im wygodnie to najważniejsze
reklama
Myla - młoda jesteś, jescze ne jedną córę możesz mieć :-)
Laseczki, dziekie za gratulacje, szczęśliwa jestem, że maluszek zdrowy, ważył wczoraj 404g. Wyraźnie czuje jak się rusza :-) wychodzi na 21 tydzień czyli zgodnie z 1ym usg. Te co jeszcze czekeją na kopniaki, nie martwić się - będą :-) :-)
Laseczki, dziekie za gratulacje, szczęśliwa jestem, że maluszek zdrowy, ważył wczoraj 404g. Wyraźnie czuje jak się rusza :-) wychodzi na 21 tydzień czyli zgodnie z 1ym usg. Te co jeszcze czekeją na kopniaki, nie martwić się - będą :-) :-)
Ostatnia edycja: