reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
magdalenaanna29- gratuluje synka, współczuje przezyc u kuzynki;/ dobrze ze szybciutko zajeli sie małą, mojej kolezanki coreczka urodzila sie z wada nog i kazali im amputowac nogi w Polsce ;/ , na szczescie znalezli lekarza w USA co podjal sie ze zrobi operacje- teraz tylko uzbierac kase bo koszty ogromne a czasu malo juz zostalo;/.Jak ogladacie DDTVN - to byli wczoraj nawet.

Kajakpol- ale historia, to musialas sie strachu najesc;/.

Klaudia - gratuluje synka ;)

Amisia - ale fajnie wyglada. Nie lubie ciemnych ciast ale chetnie bym sprobowala . Podziel sie przepisem ;)
Doliores- przecież drozdzowce sa duzo trudniejsze ;)
Mam przepis na dobre drozdzowe tesciowej , zawsze jej wyjdzie pyszne jakby co moge sie podzielic ;)

Ostatnia edycja:
jestem jestem!!!
a więc..... foty wstawiłam..
płec.. no cóż.. po tym jak pół ekranu zajmował falus mojego dziecka lekarz zapytał czy chcemy znac płeć! NIE KUŹWA NIE CHCEMY HAHAHA :-D:-D:-D afrykańskie siusiaki opanowały mi dzieci :-D:-Dyeah!

Także synkowie u nas królują

Maluch jest młodszy o tydzień i waży 266 gramów ;D jest boski, cudny, tylko czemu mi się chował nie powiem gdzie podczas badania...

badanie bardzo skrupulatne , kości ramienne, udowe, wszystko wymierzone, serce bosko zbadane- bardzo długo badał, ogolnie to mały dziedział z nogami założonymi na głowie a na to ręce .. :eek:nie no spoko, jak lubi.. :eek::eek:

kolejne badanie, tym razem z Lux medu połówkowe mam za tydz w piątek, zastanawiam się czy nie przenieść na tydz później jeszcze :tak:

lecę Was doczytać

edit:

milia a jednak sen się spełnił :-D

marela ja nie wiem dla mnie drożdżowe sa mega łatwe ;D uwielbiam je robić i zawsze wychodzą..

Ostatnia edycja:
Amisia to bardziej zyrafa niz zebra, tez kiedys taka zrobilam ale bialo czarna, twoje super wyglada:tak:

Ja ostatnio robilam drozdzowe ale mi srednie wyszlo i duzo z tym roboty, ja to zawsze wyszukuje na wszystko najprostrze przepisy, robie a jak wychodzi dobre to zachowuje
Milia kiedys znalazlam ciasto na pizze proste jak bys chciala przepis, ale nie puszyste tylko cienkie i chrupiace

Kuklaki, chętnie, może kiedyś zrobię, jesli też uznam, że podołam :-)

Marela, teściowej to pewnie trudne ;-)ale jak możesz, to też wrzuć :-)

Straszne z tymi wadami i że tyle pieniędzy to wszystko kosztuje, mówią, że pieniądze szczęścia nie dają, tylko zdrowie, a jednak często zdrowie wymaga ogromnych kwot :-(dobrze, że rodzice tacy zdeterminowani i gotowi wszystko zrobić, podziwiam takich ludzi za siłę.

Doli, jak po wizycie?

Myla, a Ty na którą jutro masz? wreszcie się uspokoisz :-)

Myla ja tez jutro do gina, ty na polowkowe jutro czy normalna wizyta? O ktorej? Ja na 19.
Ja sie spytalam gina kiedy te polowkowe bo juz 20 tydzien sie zaczal ale powiedzial ze w 23 zeby juz dobrze bylo serduszko widac bo wtedy bedzie lepiej rozwiniete.

Doli dobre z tym fallusem na pol ekranu ha ha ha. Gratulacje!!! A co za pozycje? moze joge cwiczy w brzuszku. Ide zobaczyc foty:tak:

Chcialabym zrobić solidna lista a nie mam nadal musli, asitp, magdaanna i pewnie wieluwielu innych. ZMOBILIZOWAĆ SIĘ PROSZĘ :-D Bo sie przestane prosic i wszytsko wykasuje :-Dcaaaaaałłłłłłe forum :growl: a dobrze wiecie że mam takie zdolności sesesesese :-D
-----tak to groźba-------

Doli gdzie ty sie po puszczach puszczasz ;)

milia jade na okolo 8 jak zajade tak bede bo to nie w moim miescie wiec zawsze trudno mi okreslić a nie wiem czy sie uspokoje to wszystko zalezy od tego czey zmusze lekarza do usg...:sorry:

Doli no to gratulacje!! Może mały akrobatą zostanie? :-D

A ja po spacerku. Zimno na dworze, wszystko przymarznięte. Potrzebowałam świeżego powietrza po całym tyg siedzenia w domu. W końcu moje choróbsko w odwrocie więc mogłam tyłek ruszyć. :happy:

Myla, już Ty masz swoje metody, wierzę, że przekonasz lekarza :-D

Doli, super, gratuluję!!! Ty to masz prorocze sny :laugh2: no, ale najważniejsze, że zdrowy i fajnie, że chłopak, tak jak chciałaś :-D

Hej ja po wizycie
Badał mnie lekarz chyba z 80-letni:eek: na jakimś mini usg
Szyjka długa i zamknięta.
Maluszki jeden 410g drugi 439g
i szykować mnie tu na niebiesko bo na 70% jeden chłopak:-)
Wymiary odpowiadają tc z OM
Mam się do niego zgłosić za 2tyg i dostane skierowanie na prenatalne w 30tc
Okazuje się że jednak nie będę rodzić w szpitalu w którym miałam :baffled:
W przyszłym tyg mam wizytę u swojego gina (mam nadzieję że potwierdzi płeć) ta była kontrolna po wyjściu ze szpitala

reklama
Do góry