reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

musli z cukrzyca da sie zyc nie martw sie
ja mam juz 3 raz cukrzyce ciazowa - do tej pory po ciazy wszystko przechodzilo :)
te kilka miesiecy bedziesz na dietce i luz - wierz mi nie jest taka straszna :) a i ma wiele plusow bo nie ma duzo kilogramow na plusie wtedy :)
idz do diabetologa i ci wytlumaczy wszystko co i jak :) bedzie dobrze

reklama
Babydust i dobrze ze nie kupiłaś. Wszyscy którzy maja pralko suszarki narzekają na nie. Podobno w tym wypadku 2w1 sie nie sprawdza. Drogie w zakupie, drogie w eksploatacji. Mną ubrania i polowe po praniu trzeba wyciągać - ok suszyć w 2 turach.
Ja będę miała ustawiona na pralce. Kupujemy taki łącznik.
no wlasnie ja nie moge lacznikiem zrobic bo mam piec nad pralka :( a na drugiego klamota nie mam miejsca :(

Musli, nie martw się, poczytaj sobie o diecie cukrzycowej, jeśli nie dostałaś wytycznych od lekarza i dasz radę, a dziecko zdrowe będzie :-)

Doli, no są, wyglądają prawie tak samo jak pralki, wkładasz pranie, ustawiasz program i np. po 2 godz. wszystko suche i jeszcze mięciutkie do tego :-)

milia aaa to wiem, że są bo korzystałam swego czasu jak byliśmy poza domem, myślałam, że to jeszcze jakieś inne :v hahahahahahaahhahaha :p :p

Doli ale sny haha :p

Myla ciesz sie ze masz ten nowy telefon :p a nie płaczesz ze sie przyzwyczaić nie mozesz lol

Klaudia gratuluje chłopaka :-)
No ja chyba tez mam grzybka :( ahhh zawsze cos ...

Kajka ojej co za babsztyl rozgarnięty ..., całe szczęście nic sie nie stało ...❤️❤️❤️❤️

Musli nie martw sie az tak cukrzyca, nie ty jedna przez to przechodzisz , najwazniejsze byc pod opieka lekarza :tak:
A to niespodzianka :) ja jeszcze nie jestem tez na 100% pewna ze to jajcol , czekam na wtorek:)

Emily teatr urządziła na badaniach oczywiście z koncertem :( , 30 minut ja uspakajalismy , no ale w miarę sie udało ..., niby bez zmian ma te fale w móżdżku , ale ze względu na podejrzenie ze napady wróciły to lekarstwa zwiększone ma ...
Uff ciesze sie ze nie pogorszyło sie w zapisie ...

Miłego dnia , ja ide spac, bo od 15:30 z wczoraj na nogach jestem a o 19 znowu do pracy :p

Doliores kciuji za wizyte!! &&&

Karina oby dzis sie udalo badanie&& dobrze ze mala ma sie lepiej i udalo sie wam z tym ogrzewaniem :-)

Klaudia gdzie Ty to wszystko zlapalas?? Spokojnie leki pomoga i bedzie dobrze, wazne ze dzidzius zdrowy :-)
Kajkapol własnie dlatego ja już boje sie jeździc autem ze ktos moze we mnie wiechać :-/ najważniejsze że dzieciaczką i Tobie nic sie nie stało.

Doli, tośmy się dogadały :laugh2:

Karina, to dobrze, że się udało i że nie ma zmian :-) mam nadzieję, ze teraz Emily w domku się wyciszy i te ataki się zmniejszą.
Odpoczywaj :-)

reklama
Do góry