reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

musli z cukrzyca da sie zyc nie martw sie
ja mam juz 3 raz cukrzyce ciazowa - do tej pory po ciazy wszystko przechodzilo :)
te kilka miesiecy bedziesz na dietce i luz - wierz mi nie jest taka straszna :) a i ma wiele plusow bo nie ma duzo kilogramow na plusie wtedy :)
idz do diabetologa i ci wytlumaczy wszystko co i jak :) bedzie dobrze

reklama
Babydust i dobrze ze nie kupiłaś. Wszyscy którzy maja pralko suszarki narzekają na nie. Podobno w tym wypadku 2w1 sie nie sprawdza. Drogie w zakupie, drogie w eksploatacji. Mną ubrania i polowe po praniu trzeba wyciągać - ok suszyć w 2 turach.
Ja będę miała ustawiona na pralce. Kupujemy taki łącznik.
no wlasnie ja nie moge lacznikiem zrobic bo mam piec nad pralka :( a na drugiego klamota nie mam miejsca :(

Musli, nie martw się, poczytaj sobie o diecie cukrzycowej, jeśli nie dostałaś wytycznych od lekarza i dasz radę, a dziecko zdrowe będzie :-)

Doli, no są, wyglądają prawie tak samo jak pralki, wkładasz pranie, ustawiasz program i np. po 2 godz. wszystko suche i jeszcze mięciutkie do tego :-)

milia aaa to wiem, że są bo korzystałam swego czasu jak byliśmy poza domem, myślałam, że to jeszcze jakieś inne :v hahahahahahaahhahaha :p :p

Doli ale sny haha :p

Myla ciesz sie ze masz ten nowy telefon :p a nie płaczesz ze sie przyzwyczaić nie mozesz lol

Klaudia gratuluje chłopaka :-)
No ja chyba tez mam grzybka :( ahhh zawsze cos ...

Kajka ojej co za babsztyl rozgarnięty ..., całe szczęście nic sie nie stało ...❤️❤️❤️❤️

Musli nie martw sie az tak cukrzyca, nie ty jedna przez to przechodzisz , najwazniejsze byc pod opieka lekarza :tak:
A to niespodzianka :) ja jeszcze nie jestem tez na 100% pewna ze to jajcol , czekam na wtorek:)

Emily teatr urządziła na badaniach oczywiście z koncertem :( , 30 minut ja uspakajalismy , no ale w miarę sie udało ..., niby bez zmian ma te fale w móżdżku , ale ze względu na podejrzenie ze napady wróciły to lekarstwa zwiększone ma ...
Uff ciesze sie ze nie pogorszyło sie w zapisie ...

Miłego dnia , ja ide spac, bo od 15:30 z wczoraj na nogach jestem a o 19 znowu do pracy :p

Doliores kciuji za wizyte!! &&&

Karina oby dzis sie udalo badanie&& dobrze ze mala ma sie lepiej i udalo sie wam z tym ogrzewaniem :-)

Klaudia gdzie Ty to wszystko zlapalas?? Spokojnie leki pomoga i bedzie dobrze, wazne ze dzidzius zdrowy :-)
Kajkapol własnie dlatego ja już boje sie jeździc autem ze ktos moze we mnie wiechać :-/ najważniejsze że dzieciaczką i Tobie nic sie nie stało.

Doli, tośmy się dogadały :laugh2:

Karina, to dobrze, że się udało i że nie ma zmian :-) mam nadzieję, ze teraz Emily w domku się wyciszy i te ataki się zmniejszą.
Odpoczywaj :-)

reklama
Do góry