reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli, to dopiero sen :rofl2:
U mnie pralka to by codziennie chodziła, tylko nie mam gdzie suszyć :-(
odkąd mamy psa, to pościel 2x w tygodniu zmieniana, do tego koce i normalne pranie, nie wyrabiam się, ja nie wiem, co to będzie od kwietnia, najlepiej byłoby suszarkę elektryczną kupić, ale niestety to cel nieosiągalny w perspektywie najbliższych miesięcy...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka. Wypilam słodkie paskudztwo i czekam sobie.

Tabasia twoja mniejsza :) moja Tydka na tym etapie wazyla tyle co twoja i urodziła sie 2800. Ale pamiętam ze ona,skokowo rosla. Byl etap ze miałam usg co tydzień bo nie przybierala nic a potem 500 g w dwa tygodnie. I w sumie do teraz jej tak zostalo. 6 msc stoi w miejscu a potem 5 cm w gore.

Mila - bo odzwyczajają dzieci od pieluch. I w żłobku chodzą bez, ale są wysadzane co chwilkę na nocnik i pytane o siusiu. Moja jest najmlodsza w grupie i jedna z niewielu z pieluchą. Wiec pewnie zapomnialy. Dla mnie nauczka żeby sprawdzić na przyszłość.

Właśnie dzwonili ze zlobka ze Tys brzuszek boli i juz ja 2 razy przeczyscilo. Super....

Dobrze ze tworzycie epopeje to z nudów nie padnę.
Co do prania. Syzyfowa praca. Mam wrażenie ze mój kosz na pranie nie ma dna. A zd mam jedna,suszarkę to musze czekać aż poprzednie wyschnie. Dlatego kupuje suszarkę

milia no ja też mam jedna suszarkę rozkładana i stoi w pokoju, nie ma co dodaje uroku :crazy: i pranie codziennie praktycznie bo a to nasze a to dziecka a to czarne, białe w 30 stopniach bla, bla.. myślałam, że dziś będzie dzień bez suszarki a tu niestety haha, w lecie to dobrze bo mam sznurki na balkonie

Dziewczyny ja juz po wizycie. 100% zdrowy chłopak! :) ale ja... Zapalenie pęcherza, zapalenie pochwy, szyjka 2, 88 :( jestem zmartwiona.

reklama
Aylin, nie wzięłaś nic do poczytania?

Doli, ja mam 2 suszarki rozkładane, ale zajmują cały pokoik, który będzie dla dziecka, inne pomieszczenia też małe, po prostu nie mam gdzie tych suszarek zmieścić :-( marzę o elektrycznej...

Klaudia, gratuluję zdrowego synka, a na zapalenia na pewno dostałaś leki, nie martw się. Masz leżeć z powodu szyjki? który to tydzień?

Do góry