reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

natasza cukry sa ok ale widze ze powoli te porane zaczynaja rosnac :( z 77 na czczo jeszcze jakies 2 tyg temu teraz mam 85 czyli zblizam sie do granicy :(

Karina zalatwilas ogrzewanie ? kurde jaki pech :(

reklama
oj ja tez sie mecze strasznie szybko. Wejscie na 2 pietro to prawie jak na rysy:crazy:

Vesunna- golenie nog- to tez juz z trudem mi idzie - a co bedzie pozniej ? :szok:

Gratuluje córeczek ;)

Marela, nogi to jeszcze, ale co innego już ciężej .... brzuch powoli zasłania hehe

Witam!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja już po badaniu USG, dr. genetyk powiedziała, że nie mamy o czym rozmawiać ;). Jest zdrowy chłopak ;) różowe ciuszki mam do wydania ;P

Gratulacje dla mamusi i synka!!!

Hej dziewczęta.

Wzorowy, modelowy maluszek u mnie rośnie. Ma wszystko w sam raz i super rozwinięte jak na ten etap. Długie rączki i stópki. I sobie słodko spało podczas badania.
Dzidzia waży 393 g i termin porodu idealnie nadal wychodzi jak z OM czyli 9.04

Biore bo potwierdzona stuprocentowa dziewczynka hehe :)

Aylin, a Tobie gratuluje córeczki!! Super!

Weź zobacz jeszcze raz czy napewno nie masz, to troche niemozliwe ze po tylu wiadomosciach jesczez ci nie dali....

Myla! Mam! Ja to upośledzona jestem, wchodziłam w ten temat i myślałam, że to tam będą sie pojawiać wiadomości, a to dopiero w ten link trzeba wejść :) Przepraszam za zamieszanie!

hej ja po wizycie :)
wszystko dobrze dzidzia zdrowa :)
no i w dalszym ciagu dziewczynka :)
tylko jakas juz strasznie duza bo ma juz 494 gr :) kolejny wielkoludek mi sie urodzi chyba :-D

Lol, ale dziewucha! gratulacje dla mamusi i cudownej córeczki!

A u mnie też wszystko dobrze i nadal dziewczynka :) Waży 339g :) Jeste mega szczęśliwa i o wiele spokojniejsza :)

Vesunna gratuluje duzżej i zrowej dziewcynki :-)

Babydust ja biorę insuline i od jakis 2-3 tygodni mam ranne cukry wysokie miedzy 90-100 ale lekarz nic nie mowi ( teraz mam nowego ktory typowo cukrzyca w ciazy sie zajmuje) ale wydaje mi sie ze im bardziej glodna rano jestem tym cukier w gore

ja chodze do normalnego diabetologa :) za tydzien wizyta to zobaczymy co powie
fakt ze nie trzymalam sie ostatnio jakos mega diety :? pizza mi sie trafila i spore spaghetti ;)
Swieze warzywa mi ostatnio nie smakuja zupelnie i miecho tez nie szczegolnie :wściekła/y: czyli to co powinnam jesc
za to chleb z gesim smalcem czy chleb z upieczonym boczkiem a jakze :-D

Gratuluję udanych wizyt! Jutro rano będzie moja kolej. A teraz okropnie boli mnie ząb :(

Mam nadzieje ze bol przejdzie i sie w nocy wyspisz.

Gratuluje udanych wizyt ❤️❤️❤️❤️
I niespodzianek lol. Nie ze u mnie tak bedzie hehe ...
Ogrzewanie mi padło :( , musze kogoś załatwić ..., młoda jeszcze sie bardziej rozchruje :(

Nie masz jakiejs farelki zeby sie dogrzac zanim naprawia?

hej ja po wizycie :)
wszystko dobrze dzidzia zdrowa :)
no i w dalszym ciagu dziewczynka :)
tylko jakas juz strasznie duza bo ma juz 494 gr :) kolejny wielkoludek mi sie urodzi chyba :-D

Gratulacje oby tak dalej!!!

Dziewczęta gratuluje zdrowych super rozwijających sie dzieciaczków :)

Ja dzis dzień z przygodami:
Po pracy odebralismy mała z żłobka i pojechalismy najpierw po ubranka które jej kupiłam (uczciłam połówkowe :p) następnie po zaświadczenie o utylizacji lodówki (20 km od miasta) i tak sie złozyło ze panie zapomniały poinformować mnie ze pieluchy młodej nie załozyły. Dziec zasikała siebie od piersi po piety (kurtka spódnica, bluza rajtuzy i buty) i fotelik.
Ja ubrań dla niej nie miała. Pieluche zalozylam, wsadziłam gołe w mojej bluzie w fotelik wylozony ciuszkami dla Jagody. I wrócił mąż - odpala auto tu dupa... padł akumulator.... na szczeście pan od utylizaji sprzetu miał kable... no cuż ale mielismy jechać na obied do teściowej. telefon do niej ze nie bedziemy. Do domu, przebrałam gada. I jednak pojechalismy. Na kolacje..... Przynajmniej mam gołabki na jutro na obiad....

A co do cukru - podobno czystek ładnie obniza poziom cukru we krwi.
Ja jutro ide na krzywą.... ale jestem nastawiona ze i tak mi cukrzyca wyjdzie

reklama
Aylin to jej sie fest sikac chcialo ze zasikala wszystko, masakra, to zeczywiscie dzien z przygodami, nastepnym razem zeby taki dzien z milymi przygodami byl;-)

Do góry