reklama
oj ja tez sie mecze strasznie szybko. Wejscie na 2 pietro to prawie jak na rysy
Vesunna- golenie nog- to tez juz z trudem mi idzie - a co bedzie pozniej ?
Gratuluje córeczek
Marela, nogi to jeszcze, ale co innego już ciężej .... brzuch powoli zasłania hehe
Witam!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja już po badaniu USG, dr. genetyk powiedziała, że nie mamy o czym rozmawiać . Jest zdrowy chłopak różowe ciuszki mam do wydania ;P
Gratulacje dla mamusi i synka!!!
Hej dziewczęta.
Wzorowy, modelowy maluszek u mnie rośnie. Ma wszystko w sam raz i super rozwinięte jak na ten etap. Długie rączki i stópki. I sobie słodko spało podczas badania.
Dzidzia waży 393 g i termin porodu idealnie nadal wychodzi jak z OM czyli 9.04
Biore bo potwierdzona stuprocentowa dziewczynka hehe
Aylin, a Tobie gratuluje córeczki!! Super!
Weź zobacz jeszcze raz czy napewno nie masz, to troche niemozliwe ze po tylu wiadomosciach jesczez ci nie dali....
Myla! Mam! Ja to upośledzona jestem, wchodziłam w ten temat i myślałam, że to tam będą sie pojawiać wiadomości, a to dopiero w ten link trzeba wejść Przepraszam za zamieszanie!
hej ja po wizycie
wszystko dobrze dzidzia zdrowa
no i w dalszym ciagu dziewczynka
tylko jakas juz strasznie duza bo ma juz 494 gr kolejny wielkoludek mi sie urodzi chyba
Lol, ale dziewucha! gratulacje dla mamusi i cudownej córeczki!
A u mnie też wszystko dobrze i nadal dziewczynka Waży 339g Jeste mega szczęśliwa i o wiele spokojniejsza
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Aylin gratuluje coreczki bo nie wiem czy juz gratulowalam ! ;-)
Vesunna gratuluje duzżej i zrowej dziewcynki :-)
Babydust ja biorę insuline i od jakis 2-3 tygodni mam ranne cukry wysokie miedzy 90-100 ale lekarz nic nie mowi ( teraz mam nowego ktory typowo cukrzyca w ciazy sie zajmuje) ale wydaje mi sie ze im bardziej glodna rano jestem tym cukier w gore
Babydust ja biorę insuline i od jakis 2-3 tygodni mam ranne cukry wysokie miedzy 90-100 ale lekarz nic nie mowi ( teraz mam nowego ktory typowo cukrzyca w ciazy sie zajmuje) ale wydaje mi sie ze im bardziej glodna rano jestem tym cukier w gore
ja chodze do normalnego diabetologa za tydzien wizyta to zobaczymy co powie
fakt ze nie trzymalam sie ostatnio jakos mega diety :? pizza mi sie trafila i spore spaghetti
Swieze warzywa mi ostatnio nie smakuja zupelnie i miecho tez nie szczegolnie czyli to co powinnam jesc
za to chleb z gesim smalcem czy chleb z upieczonym boczkiem a jakze
fakt ze nie trzymalam sie ostatnio jakos mega diety :? pizza mi sie trafila i spore spaghetti
Swieze warzywa mi ostatnio nie smakuja zupelnie i miecho tez nie szczegolnie czyli to co powinnam jesc
za to chleb z gesim smalcem czy chleb z upieczonym boczkiem a jakze
Kuklaki
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt! Jutro rano będzie moja kolej. A teraz okropnie boli mnie ząb
Mam nadzieje ze bol przejdzie i sie w nocy wyspisz.
Gratuluje udanych wizyt
I niespodzianek lol. Nie ze u mnie tak bedzie hehe ...
Ogrzewanie mi padło , musze kogoś załatwić ..., młoda jeszcze sie bardziej rozchruje
Nie masz jakiejs farelki zeby sie dogrzac zanim naprawia?
hej ja po wizycie
wszystko dobrze dzidzia zdrowa
no i w dalszym ciagu dziewczynka
tylko jakas juz strasznie duza bo ma juz 494 gr kolejny wielkoludek mi sie urodzi chyba
Gratulacje oby tak dalej!!!
Myla Novak
vesunna przekładaj się przez kolano! gratuluje córci, mam nadzieje ze nie bede tą jedyną z dsiewczeca pomyłką
Dziewczęta gratuluje zdrowych super rozwijających sie dzieciaczków
Ja dzis dzień z przygodami:
Po pracy odebralismy mała z żłobka i pojechalismy najpierw po ubranka które jej kupiłam (uczciłam połówkowe ) następnie po zaświadczenie o utylizacji lodówki (20 km od miasta) i tak sie złozyło ze panie zapomniały poinformować mnie ze pieluchy młodej nie załozyły. Dziec zasikała siebie od piersi po piety (kurtka spódnica, bluza rajtuzy i buty) i fotelik.
Ja ubrań dla niej nie miała. Pieluche zalozylam, wsadziłam gołe w mojej bluzie w fotelik wylozony ciuszkami dla Jagody. I wrócił mąż - odpala auto tu dupa... padł akumulator.... na szczeście pan od utylizaji sprzetu miał kable... no cuż ale mielismy jechać na obied do teściowej. telefon do niej ze nie bedziemy. Do domu, przebrałam gada. I jednak pojechalismy. Na kolacje..... Przynajmniej mam gołabki na jutro na obiad....
A co do cukru - podobno czystek ładnie obniza poziom cukru we krwi.
Ja jutro ide na krzywą.... ale jestem nastawiona ze i tak mi cukrzyca wyjdzie
Ja dzis dzień z przygodami:
Po pracy odebralismy mała z żłobka i pojechalismy najpierw po ubranka które jej kupiłam (uczciłam połówkowe ) następnie po zaświadczenie o utylizacji lodówki (20 km od miasta) i tak sie złozyło ze panie zapomniały poinformować mnie ze pieluchy młodej nie załozyły. Dziec zasikała siebie od piersi po piety (kurtka spódnica, bluza rajtuzy i buty) i fotelik.
Ja ubrań dla niej nie miała. Pieluche zalozylam, wsadziłam gołe w mojej bluzie w fotelik wylozony ciuszkami dla Jagody. I wrócił mąż - odpala auto tu dupa... padł akumulator.... na szczeście pan od utylizaji sprzetu miał kable... no cuż ale mielismy jechać na obied do teściowej. telefon do niej ze nie bedziemy. Do domu, przebrałam gada. I jednak pojechalismy. Na kolacje..... Przynajmniej mam gołabki na jutro na obiad....
A co do cukru - podobno czystek ładnie obniza poziom cukru we krwi.
Ja jutro ide na krzywą.... ale jestem nastawiona ze i tak mi cukrzyca wyjdzie
Myla Novak
Dziewczyny proszę Was zerknijcie na liste czy kazda jest, czy z każdej danymi ok i jak cos to mi piszcie bo mi trudno powyłapywać wszystko.
Tabasia w zęby chcesz???
Tabasia w zęby chcesz???
reklama