reklama
milia na 17.30 dopiero masakra cały dzień czekania ja mam szafke pełną słodyczy ale zawsze brakuje tego na co się ma ochote
Aylin dobry tekst hahaha ;D
natasza no niestety Teściowa moją az za bardzo ma 3 wnuczki, 1 wnuka-mojego syna i jeszcze jej źle bo cuduje już z wnuczką u nas eh -_-
Karina wspolczuje :/
Aylin dobry tekst hahaha ;D
natasza no niestety Teściowa moją az za bardzo ma 3 wnuczki, 1 wnuka-mojego syna i jeszcze jej źle bo cuduje już z wnuczką u nas eh -_-
Karina wspolczuje :/
Ja czekam do przyszłego tygodnia ale kopy coraz silniejsze wiec spokojna jestem. Mój psiak zasnął z mordka na moim brzuchu i teraz mały się obudził i skopal tak że psiak patrzył ze zdziwieniem co to go kopie w mordke z brzuszna Pani
Karina masakra...byle by się mała nie dorobiła...
Karina masakra...byle by się mała nie dorobiła...
Karina jak się wali to wsystko naraz:-/ oby wszystko udalo się sybko naprawić
Ja tez czuje malucha coraz silniej albo bardziej swiadoma jestem i dzieki temu spkojniejsza :-)
Pat to psiak musiał być nieźle ździwiony :-)
Ja tez czuje malucha coraz silniej albo bardziej swiadoma jestem i dzieki temu spkojniejsza :-)
Pat to psiak musiał być nieźle ździwiony :-)
corcia byla malutka 3100 a w dniu wypisu ze szpitala miala tylko 2800 przez 3 miesiace uzywalam ubranek 56r
syn natomiast mial 4100 i nawet nie wygladal na noworodka po urodzeniu taki byl duzy i silny ubranka 56 tylko zaraz po urodzeniu uzywalam
no i ciesze sie bo mam tylko 3 kg na plusie gdy z synem na tym etapie bylo juz +12 a z corka +8 - no ale przy nich dopiero diete cukrzycowa w ok 24 tc zaczelam stosowac
syn natomiast mial 4100 i nawet nie wygladal na noworodka po urodzeniu taki byl duzy i silny ubranka 56 tylko zaraz po urodzeniu uzywalam
no i ciesze sie bo mam tylko 3 kg na plusie gdy z synem na tym etapie bylo juz +12 a z corka +8 - no ale przy nich dopiero diete cukrzycowa w ok 24 tc zaczelam stosowac
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Babydust gratuluje zdrowej dziewczynki
Karina uuu nie ciekawie... i cos zalatwilas? mam nadzieje ze Emily i wy sie nie przeziebicie..
Karina uuu nie ciekawie... i cos zalatwilas? mam nadzieje ze Emily i wy sie nie przeziebicie..