reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)
Ogrzewanie załatwione :) dzieki dziewczyny ta troskę :) :tak:
Faraelka była w akcji :p

Emily dzis miala dobry dzien, spała dobrze i nie płakała :) :happy:

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Widze duzo dziewczynek :)

Miłego wieczorku ...

Ostatnia edycja:
reklama
Szaj trzymam kciuki za piatek ;)

Asiorek gratki synka :)

Aylin super wiesci!! Ja tez mam termin na 9.04 i tez dziewczynka :D ale Twoja spora prawie 400g moja 365g. Ale syn tez byl maly jak sie urodzil to chyba juz u nas tak genetycznie :) licze ze max 3kg bedzie do porodu.

Magda wspolczuje pobierania krwi u synka. Ja mojego pare miesiecy temu tak trzymalam rekami i nogami z dwiemia pielegniarkami. Tak sie darl ze az mu krwiste wybroczyny powychodzily na calym ciele :(
Syn ma wielkie migdaly od urodzenia,prawie stykajace sie ze soba. Taki jego urok.

Doliores, Klaudia trzymam kciuki za jutro!!

Babydust ciesze sie z Toba :) ale wielka :D

Vesunna gratki!!! :)

Aylin co za dzien :/

Myla nosz kurka w weekend obiecuje :D mam zajob z3 wszystkim :(

Niedawno wrocilam od kolezanki. Uczylysmy sie. Moje dziecko z tesknoty usnelo z tatusiem... ide spac. Spokojnej ;)

Ja niestety na wczorajszej wizycie znów nie wiele się dowiedziałam. Po za tym że moje badania krwi mocz itp są ok. no i seducho bije, ale lekarz obiecał że na następnej wizycie zrobimy sobie takie dokładne usg więc myślę że wtedy to już Napewno wszystkiego się dowiem. :p
Gratuluję wszystkim wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za kolejne moją dopiero 16.12.

Babydust ale duża dziewczynka! Gratuluję!
Aylin ale przygody :/ a to czemu jej pieluchy nie założyły?
Asiorek gratki synka!
Tabasia vesunna a wam córeczkę :)
To chyba przewagę dziewczynek mamy póki co...

Ostatnia edycja:
Doli, Klaudia kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

hej ja po wizycie :)
wszystko dobrze dzidzia zdrowa :)
no i w dalszym ciagu dziewczynka :)
tylko jakas juz strasznie duza bo ma juz 494 gr :) kolejny wielkoludek mi sie urodzi chyba :-D

Babydust, gratulacje :-) a waga w normie na ten tydzień :-)

Vesunna Tobie też gratuluję córeczki :-)

Hejka :)
Ogrzewanie załatwione :) dzieki dziewczyny ta troskę :) :tak:
Faraelka była w akcji :p

Emily dzis miala dobry dzien, spała dobrze i nie płakała :) :happy:

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Widze duzo dziewczynek :)

Miłego wieczorku ...

Karinka, super, że już się udało to ogrzewanie naprawić! Cieszę się, że Emily lepiej się czuje, może to warunki szpitalne i rozłąka z domem tak źle na nią podziałały, a teraz będzie już lepiej - mam nadzieję :*

Ależ tu zimno dziś, brrr...

hej

ale miałam sen, oczywiście o usg i że wyszedł chłopak z taaaaaaaaaaaaakim wielkim pisiorem, że zawstydziłbny afrykańczyków także ten.. :szok::szok::-D:-D:-D

babydust gratki i wielkie wow! :D to pół kilo jakby nie patrzeć :D ale u Ciebie to już 22 tydzień i na końcowce..

vesunna gratki :-)

Aylin o wspołczuje , najgorzej bo jest zimno, w lecie nawet takie zasikanie to nic a teraz podwieje zaraz albo coś :/ u nas też padł ostatnio akumulator także łącze sie w bólu trzeba było kupić nowy i tyle :/ już któryś raz słysze o tym czystku, chyba kupię..

Karina dobrze, że z Emily lepiej :-))) :***

Klaudia trzymam kciuki :-)

asiatipl to będzie połówkowe wtedy u Ciebie ?

milia u mnie też ziąb i do tego mgła..brrr zapowiadaja też deszcze śniegiem akurat jak mam iść po małego..no cudo -_-

ja wcinam tosty, pralka znowu pierze bo syn sie przelał, nosz kurde...

Asiatp szkoda ze bez USG.znam ten zawod ;)

Mila dziewczynek??? Tu same chłopaki :D wejdz na listę dziewuch jest polowe mniej.

Doli za tatusiem ??? ;)

Nie mogę się przyzwyczaić do Noego tel.tamtenbyl tak czuły ze lekko dotknac musialam a tu prxyduszac muszę i mnie wkurza !!!:wściekła/y:

reklama
Mila chyba jest przewaga chłopców narazie...:p

Ja wczoraj o 12 w nocy jeździlam po M do pracy bo go przetrzymali bo pilny samochód do zrobienia i miałam ochotę nim potrzasnac. Akurat w dzień kiedy ja miałam go odebrać.. Nie lubię jeździć po nocy... Jeszcze parking u nas taki że że na 10 razy się lamalam bo ludzie nie potrafią podjechac i wystają....-_-

Karina dobrze że juz z mała lepiej :) mam nadzieje że uda się badanie dzisiaj :)

I kciuki za dzisiejsze wizyty !;)

Do góry