reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kurde, wczoraj napisalam długi post i mi wcielo :-(

Tabasia gratuluję wizyty i wspaniales coreczki

Karina, dobrze ze Emily w domku, mam nadzieje ze jutro uda sie badanie!
Mylka, a moze ja bym mogla jeszcze do kogos napisać zeby miec dostep do tych zamknietych watkow? Bo to juz tak dlugo trwa :-( a chcialabym zobaczyc zdjecia Waszych brzuszkow :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja mam o 18 dopiero :-(

Ide golic nogi hehe
Weź zobacz jeszcze raz czy napewno nie masz, to troche niemozliwe ze po tylu wiadomosciach jesczez ci nie dali....

Asior wyprzedzilas mnie, ja dopiero weszlam do domu. No jak różnowe do wydania już chyba dawno wiesz do kogo idą :-D

W ogole jak bylysmy z Asiorkiem na usg to wsytskie kobitki co byly tez mialy chlopaków, szok, jakis kwietniowy wysyp! :-D

Szaj weź mnie nie strasz ;-)

reklama
Asiorek gratuluje synusia :-)

Aylin - super ,że wszystko książkowo i gratuluje 100% dziewuszki :-)

Szaj - no to czekamy z gratulacjami do piatku :tak:

Dziewczyny gratuluje i ciesze sie że znacie juz płeć swoich lokatorów :-)

Szaj proszę nie strasz mi lekarz powiedział ze podejrzewa chlopca aale nie pewny ale ja mam przeczucie ze chłopiec i duużo zeczy kupionych na chlopca jak w przyszlym tyg okaże się ze dziewczyna to padne chyba w tym gabinecie :szok:
Doliores tak rutynowa kontrola ze wzgledu na cukrzycę i ciaze:-) trafilam na fajną pania dr w 7 miesiacu ciazy :-)

Też mam zawroty glowy jak gwałtownie wstane.
Z tym wchodzeniem na 2 pietro tez mam problem, tedwo wchodze natomiat na płaskiej powierzchni to moge godzinami chodzić :-)

jestem juz po zakupach, odebrałam małego i oczywiście znowu mielismy sprint do autobusu bo już odjeżdżal, nienawidze tego, potem ledwo dysze a brzuch boli

Szaj gratki kurcze takie pomyłki ? :D :D no to ja już czekam na jutro co usłysze

milia ale jak wystaje sisiak to ciężko pomylić? ;D

Asiorek gratki :D

Aylin gratulacje :D

Myla ta lista to jest tu na otwartym tak ? bo na zamknietym to jest z 5 osób i tyle więc chyba nieaktualna

ale mi pachnie cebulką z pierogów :szok::szok:zaraz znajde i zeżre!

jestem juz po zakupach, odebrałam małego i oczywiście znowu mielismy sprint do autobusu bo już odjeżdżal, nienawidze tego, potem ledwo dysze a brzuch boli

Szaj gratki kurcze takie pomyłki ? :D :D no to ja już czekam na jutro co usłysze

milia ale jak wystaje sisiak to ciężko pomylić? ;D

Asiorek gratki :D

Aylin gratulacje :D

Myla ta lista to jest tu na otwartym tak ? bo na zamknietym to jest z 5 osób i tyle więc chyba nieaktualna

ale mi pachnie cebulką z pierogów :szok::szok:zaraz znajde i zeżre!

Doli, no jak wystaje siurek, to już nie ma bata :-D

milia oj to chyba wystawał bo widziałam wystające COŚ bez przybliżenia kurcze hehehe jeszcze doba cała do badania!! :-D nie mogę się "doczekać" super tekstów jak się okaże, że to 2 syn
" ojej, szkoda" " to 3 będzie dziewczynka" " będziecie znowu próbowac?" " aha..... no cóż"

hahahaha

własnie robię ciasteczka :D

Doli, na pewno chłopak :-) o której masz jutro wizytę?

właśnie mi uświadomiłaś, że nie mam w domu nic słodkiego... muszę coś kupić po drodze :-D

Hehe u mnie gin do nas z pytaniem to "w domu co juz macie." Mowie ze corka. A on do męża "oj to teraz mnie pa nie lubi, ale w sumie to sam pan zmajstrowal :)"

Mąż mu na to ze "córka jest fajna. Minus taki ze nie pilnuje sie jednego tylko całego osiedla" A gin ze cos wie na ten temat bo sam ma dwie córki. I bejsbolowy kij juz,zakupil, saperkę ma. Teraz szuka kalasza :)

reklama
Do góry