reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzień Dobry :tak:

ja na razie się witam i spróbuje nadrobić :tak: jak syn pozwoli :-)

&&&&&& za dzisiejsze wizyty :tak: a chyba sporo ich :tak:

karina - super ,że już do domu wychodzicie :tak: zdróweczka dla malutkiej :tak: i współczuje bo najgorzej jak coś dzieje się z dzieciakiem , a my nie jesteśmy wstanie zrozumieć co , ja wtedy zawsze ryczę z młodym z bezsilności :-( oby szybko udało się zlokalizować ból u Emily :tak:

uciekam nadrabiać

reklama
oj ja tez sie mecze strasznie szybko. Wejscie na 2 pietro to prawie jak na rysy:crazy:

Vesunna- golenie nog- to tez juz z trudem mi idzie - a co bedzie pozniej ? :szok:

Gratuluje córeczek ;)

Witam się i ja. Trzymam kciuki za wizyty będzie napewno wszystko wporzadku. Dziewczyny mam pytanie do was czy też wam się w głowie kręci i macie czasem problem z oddychaniem

w głowie kreci mi się często i słabo się robi :tak:

Ja na sekunde tylko bo z pracy nadaje. Na 95% dziewczynka :))
Mlody bedzie rozczarowany,mi i m obojetne :)
Troche sie wkrecilam ze cos nie tak bo baaaardzo dlugo sprawdzala i mierzyla szczegolnie mozg i serduszko i nic nie mowila. A moje cisnienie coraz wyzsze!!! Ale wszystko idealnie :) lozysko wysoko,szyjka 3.85, maluch 365g. Termin o jeden dzien szybciej niz z om.

gratuluje córy :-)

Margo - zdrówka :tak:

wjustys- witaj

magdalenaanna29 - zdrówka dla syna :tak:

tyle dałam rady nadrobić

jeszcze raz &&&& za dzisiejsze wizyty

Szajs to niezła heca :) ciekawe co na polowkowym powiedzą. Ja na miałam przczucie na dziewczynkę ale jak mi powiedzieli w 15 tc że chłopak to juz sie tak nastawiłam ze chyba bym ryczała jak by na oliwkowym się okazało że jajek nie ma :)

My za 3 tyg do polski lecimy. Muszę kupić Laurze buty zimowe bo u nas póki co ciepło i ma tylko adidasy.

Szaj, to by była niespodzianka, czekamy zatem do piątku :-)

Już pisałam kiedyś, że na wczesnym etapie łatwo się pomylić, bo wargi sromowe u dziewczynek są tak obrzmiałe, że można je wziąć za jajka :-)

Szaj no to super ze laseczka.. ;-)

Jestem ciekawa czy u mnie z drugim maluszkiem wyjdzie chlopak tak jak pan doktor mowil niepewnym glosem..

Asiorek gratuluje chlopaka ! ;-)

Hej dziewczęta.

Wzorowy, modelowy maluszek u mnie rośnie. Ma wszystko w sam raz i super rozwinięte jak na ten etap. Długie rączki i stópki. I sobie słodko spało podczas badania.
Dzidzia waży 393 g i termin porodu idealnie nadal wychodzi jak z OM czyli 9.04

Witam!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja już po badaniu USG, dr. genetyk powiedziała, że nie mamy o czym rozmawiać ;). Jest zdrowy chłopak ;) różowe ciuszki mam do wydania ;P

Biore bo potwierdzona stuprocentowa dziewczynka hehe :)

reklama
Dobry :)

Natasza mam nadzieje ze szybko przejdzie :tak: ✊✊✊✊

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty :)
✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Miłego dnia :)

Milego dnia Karinka

Kciuki za wiyty. Wsystko bedzie dobrze!! Musi byc :-)

Na szczęscie ok 6.30 bol ustąpił i udało mi sie zasnac. Tak najadlam sie wczoraj tych pierogow i byly troche posyoane cebulka na ktora się skusiłam jak nigdy! :szok: I mialam za swoje.
Ja dzis idę tylko do okulisty :-)
Milego i soojnego dnia mimo pogody:-)

Dobrze ze ci przeszlo. Milego dnia

cześć dziewczyny ;-)
witam się po kilku dniach nieobecności.... weekend był mega do dooopy! chyba jakieś fatum nade mną wisi. Od piątku byłam u rodziców, odcięta od internetu i świata...
Martwi mnie mój kochany czterolatek, któr ciągle chodzi i chrząka, migdały ma mega wielkie, a lekarze (byłam z nim u trzech, w tym jeden najlepszy i najdroższy pediatra u nas) mówią, że wszystko jest ok. Że oskrzela czyste, gardło też w porządku. Marcin bierze Xyzall, Groprinosin i Bioaron C od środy. Na razie nie widzę poprawy.:wściekła/y: martwię się, bo nie wiem od czego to chrząkanie i te wielkie migdały. Dziś byłam z nim na pobraniu krwi (morfologia i OB) i było strasznie. Nie mogłam go utrzymać. Na szczęście po obiecanym wyjściu na basen z kulkami troszkę się uspokoił i było lepiej. Już mi ręce opadają, bo i on się męczy i my z mężem też...

a ja dziś mam wizytę z badaniami połówkowymi o 15.30, no i lekki stresik już od rana. Mam jakieś obawy, że mój sen się spełni i że sikor odpadnie i będzie jednak dziewczynka:-Da ja już się nastawiłam na chłopca i imię już mam wybrane. Przed wizytą odbieram moje wyniki krwi, które na ostatniej wizycie były nieciekawe. Oby tylko wszystko było dobrze :tak:i żeby maluszek był zdrowiuteńki. Bo dzikuje i szaleje coraz więcej, zwłaszcza w nocy ;-)

Szaj daj znać jak ta po wizycie - trzymam kciuki :-)

Ja jak bylam mala to pamietam ze chrzakalam tylko nie pamietam dlaczego, pamietam tylko ze dostawalam na to bolesne zastrzyki.
Mam nadzieje ze bedzie chlopczyk:tak:

U mnie chyba pannica jednak ;-). Myślałam, że padne przy tym usg, dobrze, że leżałam ;-). 3 tyg temu były widoki na chłopaka, a dziś między nogami dziecka pustka! Ciekawe, co potwierdzi polowkowe w piątek :p.

Widze ze plec sie zmienia z wizyty na wizyte . Ale poza plciom wszystko ok?

Witam!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja już po badaniu USG, dr. genetyk powiedziała, że nie mamy o czym rozmawiać ;). Jest zdrowy chłopak ;) różowe ciuszki mam do wydania ;P

Gratuluje chlopaka i najwazniejsze ze zdrowy:tak:

Hej dziewczęta.

Wzorowy, modelowy maluszek u mnie rośnie. Ma wszystko w sam raz i super rozwinięte jak na ten etap. Długie rączki i stópki. I sobie słodko spało podczas badania.
Dzidzia waży 393 g i termin porodu idealnie nadal wychodzi jak z OM czyli 9.04
Biore bo potwierdzona stuprocentowa dziewczynka hehe :)

Gratulacje, oby tak dalej:tak:

Pojutrze moze pojde na wizyte, i moze mi lekarz powie kiedy na polowkowe. Mojego m tez juz ciekawosc zzera kto tam mieszka u mnie na salonach:-D

Do góry