reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Amisia ja mam tylko zawroty jak za szybko wstanę

natasza jakaś rutynowa kontrola? ja musze iśc nowe okulary wybrać i niestety ale chyba upatrzone oprawki odpadają bo nie maja tzw. nosków a ja mam mocno osadzone oczy i zjeżdzać mi będa okulary :/ póki co nosze soczewki ale mam wrażenie, że mi się pogorszył wzrok a byłam końcem lipca :/

reklama
Amisia może ciśnienie masz niskie ? Bo mi często bardzo spada i wtedy czuje się jakbym miała paść...
A oddychać to później będzie ciężko hehe:)

Amisia ja też tak mam. Często mi się w głowie kręci, a czasem mam nawet uczucie jakbym miała stracić przytomność... na szczęście to dość szybko mija. U mnie to pewnie przez niskie ciśnienie (90/50 to już wysikie u mnie:tak:). A problem z oddychaniem to pewnie przez to, że maleństwo rośnie i się w brzuszku rozpycha i uciska narządy. Z czasem będzie coraz ciężej i gorzej oddychać :szok: ja dodatkowo bardzo szybko się męczę i nawet wejście do sypialni na piętrze to dla mnie wyzwanie bo za chwile sapie jak parowóz :szok::-D

nie wiem jak u Was ale u mnie w nocy przez moment było całkiem biało. teraz już nawet śladu nie ma.
Muszę sobie wreszcie buty kupić bo nie będę przecież na obcasach latać a płaskie to mam teraz tylko trampki. Już miesiąc próbuje coś znaleźć i jakoś albo nic mi się nie podoba albo rozmiaru mojego nie ma.
Amisia mi też się zdarzają problemy z oddychaniem. W sumie to jestem w szoku, że się jeszcze zgaga nie zaczęła...

Kurde, wczoraj napisalam długi post i mi wcielo :-(

Tabasia gratuluję wizyty i wspaniales coreczki

Karina, dobrze ze Emily w domku, mam nadzieje ze jutro uda sie badanie!
Mylka, a moze ja bym mogla jeszcze do kogos napisać zeby miec dostep do tych zamknietych watkow? Bo to juz tak dlugo trwa :-( a chcialabym zobaczyc zdjecia Waszych brzuszkow :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja mam o 18 dopiero :-(

Ide golic nogi hehe

U mnie chyba pannica jednak ;-). Myślałam, że padne przy tym usg, dobrze, że leżałam ;-). 3 tyg temu były widoki na chłopaka, a dziś między nogami dziecka pustka! Ciekawe, co potwierdzi polowkowe w piątek :p.

Szaj a w którym jesteś tygodniu ? Mam nadzieje że u mnie w przyszłym tych nie znikną jajka :o chociaż nie wiem czy takie wyraźne jajka maja prawo zniknąć...:D

Pat, 19t6d :-). U nas jajka były niewyraźne, taka wypustki konkretna, gin stwierdził, że jemu to na chłopaka wygląda, ale głowy uciąć nie da. Dziś widok był jasny, ale nie lecę na zakupy aż do piątku :p

Aaa to wtedy fakt że jeszcze widok mógł być nie do końca pewny :) e to u nas nie znikną :p
To po cichu gratuluje dziewczynki :)

reklama
Do góry