reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina a lekarz musi cos wypisać, jakieś skierowanie czy jak? Bo ja Ci powiem, ze chętnie bym poszła na to i mam termin na grudzień i o zapłacie nikt nic nie mówił jak pamiętasz no i jestem ciekawa jak to prawnie wyglada..w sensie czy jak zrobią to beda chcieli żebym zapłaciła skoro nic nie podpisywałam i nawet nie byłam poinformowana o koszcie...

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!

Ostatnia edycja:
Wjustys witaj!

Ja mam jutro drugie i ostatnie usg wiec poprosze zeby szyjke zmierzyla. O ile oczywiscie nie odmowi... i mam ogromna nadzieje ze dowiemy sie kto w brzuszku mieszka :)

Detektor juz calkiem w odstawke poszedl. Dzidz sie bardzo czesto rusza. Z synkiem bylo tak samo,jak juz zaczal to co pare godzin dawal o sobie znac :)

U mnie zajecia sie koncza za 3 tyg. Pozniej egzamin w styczniu i tylko pisanie pracy. Do maja mam oddac. A weny zero...

Ogolnie mam kiepska forme :(

Mi też weny brakuje do napisania prac... Nawet nie chce mi się siedziec na zajęciach i ciągle myślę o tym jak by tu do domu wrócić ;) mi ostatnio lekarz w szpitalu powiedział , że to chłopiec ale zapytam jeszcze w środę mojego lekarza :)
Mój dzisiaj bardzo mało aktywny :(

Karina a lekarz musi cos wypisać, jakieś skierowanie czy jak? Bo ja Ci powiem, ze chętnie bym poszła na to i mam termin na grudzień i o zapłacie nikt nic nie mówił jak pamiętasz no i jestem ciekawa jak to prawnie wyglada..w sensie czy jak zrobią to beda chcieli żebym zapłaciła skoro nic nie podpisywałam i nawet nie byłam poinformowana o koszcie...

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!

Lei u mnie musi podac przy rozliczeniu z ubezpieczalnia ze mam ciąże z ryzykiem i podać powód : nadwaga i problemy przy wcześniejszym porodzie i wtedy nie musze placic.
Skoro nic nie dają do podpisywania to chyba nie musisz placic, bo oni muszą uprzedzić o kosztach przed badaniem, pozniej to se mogą lol. Mi sie to tez wydaje ze od gina zależy ..., moj powinien nie brać odemnie pieniędzy tylko rozliczać sie z ubezpieczalnia .., a jak widac tego nie zrobił. Jestem ciekawa co powie na wizycie ..., chciałabym u niego juz zostać, tym bardziej ze on ma mi cesarkę robic ...

hej
w weekend jeździliśmy za wózkiem, żeby go zobaczyć ale nigdzie nie ma poki co tego co chcemy, wszędzie na zamowienie :baffled: no i o mało nie kupiłam bodziaków dla dzidziola ale powstrzymałam sie tylko dlatego, że była długa kolejka :-D do kasy:-D
a na wadze mam 1kg na plus! :-D

klaudia mój się wreszcie przestawił - miejmy nadzieje i kopie nad ranem i w dzień a w nocy śpi, bo wątpie, żebym nie czula :-D

Myla nie znosze takich zakupów bo nie wiadac, że coś jest a ciągle czegoś brakuje :-D chyba bym szału dostała na takiej imprezie z dzieciakami ale trzeba sie oswajac bo już niedługo.. :szok:

natasza gratki kopniaków :D :D mój też sie tak wybrzusza ale mam go cholernie nisko! :szok:

Kuklaki oczom nie wierze teściowa Ci sprzata? łoijesuuu... :-Dahahaahhahaha dla mnie to jakiś s-f :p ja też nie mam szyjki mierzonej ale zawsze mi tam grzebią :dry:

wjusts hej

Tabasia kciuki za wizyte!!! :-)

Witam sie i ja, co slaba dzisiaj frekwencja tylko 2 posty od rana:szok: myslalam ze bede miala z 15 min czytania a tu nic.

Wjustys
witaj:-)

Sataga, Klaudia
mam nadzieje ze nie bedziecie musialy lezec. Ja ponad miesiac w domu z tym ze na poczatku tylko lezenie z pomalu juz sobie byle co robie, tyle ze nigdzie nie chodze chyba ze do lekaza i na badania albo raz w tygodniu do marketu nie daleko ale nie sama.
Jutro odbiore wyniki badan to moze w srode w koncu na wizyte pojade i moze lekarz pozwoli wychodzic i wiecej zeczy robic:tak:

Doli
no ktos musi, ja nie moge a tesciowa nie da zeby sie synus przemeczyl ha ha, ale i tak moj calymi dniami w pracy wiec nie ma czasu.

Vesunna wzajemnie, zazdroszcze pierogow.

Milego dnia i tygodnia dziewczynki! Dzis jade do babci, ugotuje mi ruskie pierogi :-) mniam!

JA wczoraj dostałam od mamy ;) i pierogów i kopytek ale musze pomrozić bo nie przejemy tego , a mam jeszcze swoje pulpeciki na 2 dni. Do tego mam jeszcze takie szare kluski ziemniaczane na 1 raz wiec z glodu nie umrzemy ;).

wjustys- Wiitaj;)

Ja na polowkowym tak skoncentrowalam sie na plci ze jak zapytal czy ma szyjke sprawdzic to powiedzilam ze pani doktor nie kazala.:baffled:

Dzis pospalam do 8 rano dla mnie to dlugo bo rano musze syna do przedszkola odprowadzic , a ze ma katar a od tego kaszel -pol nocy go meczylo - a w czwartek bal andrzejkowy wiec boje sie zeby sie nie doprawil i siedzimy w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry