reklama
Karina zdrówka dużo dla Ciebie!!! Pij dużo herbaty/wody z cytryną mi to bardzopomaga
Jak Emily ? Jesteście jeszcze w szpitalu?
Myla super że iprezki udane teraz będziesz odpoczywać:-) przykre z tyn telefonem.
Dziewczyny musze się Wam pochwalić ze w końcu czuję mojego malucha od wczoraj tak bardziej konkretnie w nocy też sie wiercił ale najlepsze było wieczoram jak się położyłam i z prawej strony troche poniżej pępka takie wybrzuszenie twarde, mówie do M ze to maly się rozpycha właczylismy detektor aby sprawdzic i faktycznie to byl maly!! Tak się wzruszyłam ze pół nocy nie spalam :-) ale warto było:-) a jeszcze w piatek pisalam ze małe jest nisko i tak mnie brzuch ciagnał od piatku i to chyba za sprawą macicy :-) ehh nareszcie doczekalam sie i ja jestem baaardxo szczęsliwa :-)
A o 5 rano zawozilam brata na lotnisko już niestety poleciał a czas mega szybko zleciał.
Wczoraj pojehalismy na Jarmark bozonarodzeniowy i jak wracalismy bylo male zwęrzenie drogi i nikt mnie nie chciał wpuscić i zachaczylam o baierki na drodze i urwalam sobie klamke od strony kierowcypech :-)
Miłeo i spokojnego dnia Wam zycze :-)
Jak Emily ? Jesteście jeszcze w szpitalu?
Myla super że iprezki udane teraz będziesz odpoczywać:-) przykre z tyn telefonem.
Dziewczyny musze się Wam pochwalić ze w końcu czuję mojego malucha od wczoraj tak bardziej konkretnie w nocy też sie wiercił ale najlepsze było wieczoram jak się położyłam i z prawej strony troche poniżej pępka takie wybrzuszenie twarde, mówie do M ze to maly się rozpycha właczylismy detektor aby sprawdzic i faktycznie to byl maly!! Tak się wzruszyłam ze pół nocy nie spalam :-) ale warto było:-) a jeszcze w piatek pisalam ze małe jest nisko i tak mnie brzuch ciagnał od piatku i to chyba za sprawą macicy :-) ehh nareszcie doczekalam sie i ja jestem baaardxo szczęsliwa :-)
A o 5 rano zawozilam brata na lotnisko już niestety poleciał a czas mega szybko zleciał.
Wczoraj pojehalismy na Jarmark bozonarodzeniowy i jak wracalismy bylo male zwęrzenie drogi i nikt mnie nie chciał wpuscić i zachaczylam o baierki na drodze i urwalam sobie klamke od strony kierowcypech :-)
Miłeo i spokojnego dnia Wam zycze :-)
Myla Novak
Fanka BB :)
Klaudia zapomnialam odpisać. Mialam mierzoną na ostatniej wizycie, mam 4,5cm. Czemu pytasz?
klaudia1219
Aktywna w BB
Bo na ostatniej wizycie lekarz mi zmierzył i powiedział, że nie jest jakaś super długa bo ma 3 cm i ujście jest zamknięte ale nic więcej oprócz tego a nigdy wcześniej nikt mi nie zmierzył. A z tego, że ja jestem zakręcona strasznie to zapominam zapytać lekarza a potem doszukuje się w internecie odpowiedzi i teraz nie wiem czy nie jest za krótka
Myla Novak
klaudia no jest troche za krotka, napewno bedzie ci mierzyl co wizyte.Wazne jest ze ujscie masz zamkniete no i zeby sie nie skracała. Jak zauwazy ze sie skraca to bedziesz miala zalozony pessar lub szef i zalecony oszczedny tryb zycia. Ja w 1 ciazy w bodajze 18tc juz prawie szyjki nie mialam, zalozyli mi pessar, duzo lezalam i dotrwalam do terminu takze spokojnie...
Myla Novak
Ale tu dziś cisza
Kuklaki
Cisza Myla, dawniej w weekend nie bylo roznicy a teraz to taka cisza, zauwazylam ze to tak gdzies od miesiaca sie robi spokojnie w weekendy.
Ja po obiedzie byla tesciowa jak zwykle w niedziele, posprzatala zjedlismy i poszla, moj poszedl spac i siedze sobie sama.
Myla kurde musisz uwazac z telefonem, ja mam na szczescie stare szczepy, tyle upadkow i nic im nie jest. Ale moj mowil ze chce mi kupic nowy na swieta. Dobrze ze imprezki udane teraz odpoczywaj po weekendzie.
Ja nie wiem nic o mojej szyjce:-(
Ja po obiedzie byla tesciowa jak zwykle w niedziele, posprzatala zjedlismy i poszla, moj poszedl spac i siedze sobie sama.
Myla kurde musisz uwazac z telefonem, ja mam na szczescie stare szczepy, tyle upadkow i nic im nie jest. Ale moj mowil ze chce mi kupic nowy na swieta. Dobrze ze imprezki udane teraz odpoczywaj po weekendzie.
Ja nie wiem nic o mojej szyjce:-(
klaudia1219
Aktywna w BB
Moja ciąża pełna zmartwień
reklama
klaudia1219
Aktywna w BB
Mi mój też nie zmierzył tylko inny w szpitalu i zastanawiam się w środę czy mu powiedzieć, żeby to zrobił czy On lepiej wie co robic...