reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina zdrówka dużo dla Ciebie!!! Pij dużo herbaty/wody z cytryną mi to bardzopomaga
Jak Emily ? Jesteście jeszcze w szpitalu?

Myla super że iprezki udane teraz będziesz odpoczywać:-) przykre z tyn telefonem.

Dziewczyny musze się Wam pochwalić ze w końcu czuję mojego malucha od wczoraj tak bardziej konkretnie w nocy też sie wiercił ale najlepsze było wieczoram jak się położyłam i z prawej strony troche poniżej pępka takie wybrzuszenie twarde, mówie do M ze to maly się rozpycha właczylismy detektor aby sprawdzic i faktycznie to byl maly!! Tak się wzruszyłam ze pół nocy nie spalam :-) ale warto było:-) a jeszcze w piatek pisalam ze małe jest nisko i tak mnie brzuch ciagnał od piatku i to chyba za sprawą macicy :-) ehh nareszcie doczekalam sie i ja jestem baaardxo szczęsliwa :-)

A o 5 rano zawozilam brata na lotnisko już niestety poleciał a czas mega szybko zleciał.

Wczoraj pojehalismy na Jarmark bozonarodzeniowy i jak wracalismy bylo male zwęrzenie drogi i nikt mnie nie chciał wpuscić i zachaczylam o baierki na drodze i urwalam sobie klamke od strony kierowcy
:wściekła/y:pech :-)

Miłeo i spokojnego dnia Wam zycze :-)

Bo na ostatniej wizycie lekarz mi zmierzył i powiedział, że nie jest jakaś super długa bo ma 3 cm i ujście jest zamknięte ale nic więcej oprócz tego a nigdy wcześniej nikt mi nie zmierzył. A z tego, że ja jestem zakręcona strasznie to zapominam zapytać lekarza a potem doszukuje się w internecie odpowiedzi i teraz nie wiem czy nie jest za krótka :(

klaudia no jest troche za krotka, napewno bedzie ci mierzyl co wizyte.Wazne jest ze ujscie masz zamkniete no i zeby sie nie skracała. Jak zauwazy ze sie skraca to bedziesz miala zalozony pessar lub szef i zalecony oszczedny tryb zycia. Ja w 1 ciazy w bodajze 18tc juz prawie szyjki nie mialam, zalozyli mi pessar, duzo lezalam i dotrwalam do terminu takze spokojnie...

Cisza Myla, dawniej w weekend nie bylo roznicy a teraz to taka cisza, zauwazylam ze to tak gdzies od miesiaca sie robi spokojnie w weekendy.

Ja po obiedzie byla tesciowa jak zwykle w niedziele, posprzatala zjedlismy i poszla, moj poszedl spac i siedze sobie sama.

Myla kurde musisz uwazac z telefonem, ja mam na szczescie stare szczepy, tyle upadkow i nic im nie jest. Ale moj mowil ze chce mi kupic nowy na swieta:tak:. Dobrze ze imprezki udane teraz odpoczywaj po weekendzie.

Ja nie wiem nic o mojej szyjce:-(

Hmm a wlasnie..mi szyjki nie mierzyła moja durna ginka. Karina a Tobie?

Ja dzis od rana po bazarkach latałam, kupiłam kilka ciuszków córci. Teraz próbuje ja uśpić ale sie nie daje...

reklama
Mi mój też nie zmierzył tylko inny w szpitalu i zastanawiam się w środę czy mu powiedzieć, żeby to zrobił czy On lepiej wie co robic...

Do góry