reklama
Doli kijowo z tym wozkiem ale spokojnie jeszcze znajdziecie :-)
Witam nową mamę :-)
no i doczekałam się kopniaków i ruchów :-) skonczyłam w sobotę 20 tc no i od razu Wyczuwalne codziennie kilka razy :-) teraz leże na kanapie to kopie jak szalony :-)
Ale narobiłyście smaka na pierogi :-)
Karina nadal duuuzo zdrowka!!
Witam nową mamę :-)
no i doczekałam się kopniaków i ruchów :-) skonczyłam w sobotę 20 tc no i od razu Wyczuwalne codziennie kilka razy :-) teraz leże na kanapie to kopie jak szalony :-)
Ale narobiłyście smaka na pierogi :-)
Karina nadal duuuzo zdrowka!!
Dziewczyny to kto ma jutro polowkowe :-) sporo nas bylo! Juz nie moge sie doczekac!
Zapytam o ta szyjke, bo mi nigdy nie mowil jaka dlugosc.
A powiedzcie mi kochane, czy lekarz pytal sie o grupe krwi ojca dziecka! Czy to dopiero przed porodem jest wazne?
A powiedzcie mi kochane, czy lekarz pytal sie o grupe krwi ojca dziecka! Czy to dopiero przed porodem jest wazne?
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja na sekunde tylko bo z pracy nadaje. Na 95% dziewczynka )
Mlody bedzie rozczarowany,mi i m obojetne
Troche sie wkrecilam ze cos nie tak bo baaaardzo dlugo sprawdzala i mierzyla szczegolnie mozg i serduszko i nic nie mowila. A moje cisnienie coraz wyzsze!!! Ale wszystko idealnie lozysko wysoko,szyjka 3.85, maluch 365g. Termin o jeden dzien szybciej niz z om.
Mlody bedzie rozczarowany,mi i m obojetne
Troche sie wkrecilam ze cos nie tak bo baaaardzo dlugo sprawdzala i mierzyla szczegolnie mozg i serduszko i nic nie mowila. A moje cisnienie coraz wyzsze!!! Ale wszystko idealnie lozysko wysoko,szyjka 3.85, maluch 365g. Termin o jeden dzien szybciej niz z om.
Myla Novak
Fanka BB :)
hej ja dzis spalam dluuuugo....
Tabasia gratuluje udanej wizyty i córeczki
A mi znowu sie snilo ze lekarka powiedziala ze jednak syn bedzie, oszaleje!!!!
jutro Asiorek ma polówkowe.
Tabasia gratuluje udanej wizyty i córeczki
A mi znowu sie snilo ze lekarka powiedziala ze jednak syn bedzie, oszaleje!!!!
jutro Asiorek ma polówkowe.
reklama
Dziewczyny to kto ma jutro polowkowe :-) sporo nas bylo! Juz nie moge sie doczekac!
ja i to chyba pierwsza. Na 10.20