reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia gratyluje wizyty i córy :)
Myla wykoncza Cie te sny...:D z tego co slyszalam to sny czyta się na odwrót :D

My dzisiaj robilismy porządki i chcieliśmy wymyc zmywarke, włączylismy bez naczyń i cos się popsulo :( roczna zmywarka -_- jak nie urok to sraczka...

My dzisiaj zaczęliśmy 21tydzien...strasznie szybko czas leci...:o

reklama
Tabasia gratuluje dziewczynki i super że wszystko ok :-)

Myla bedzie dziewczynka spokojnie:-)

Pat mi też czas tak szybko leci :-) niedawno dolaczylam do kwietniowek a juz lipcowki są szok :-)

Witam się i ja.

Tabasia gratulacje! Dobrze, że wszystko ok. To naprawdę twoje ostatnie usg, czy zamierzasz iść jeszcze prywatnie? Ja mam usg w połowie stycznia a później jeszcze dwa razy - tak jak wcześniej pisałam - prywatnie.

Myla Ty się tak nie stresuj bo rzeczywiście się wykończysz. Będzie dziewczynka i już !!!

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

A ja ledwo żywa. Katar przechodzi, gardło już nie boli, niby czuję się lepiej ale od 2 dni tak strasznie mnie kaszel męczy że mam wrażenie że całe wnętrzności wypluję :-(

Weekend jakoś przeżyłam. Tak jak myślałam na czas imprezy mojego M wylądowałam u szwagra i jego żony. W sumie było ok. Mają synków (3 lata i 1 rok). Kupiliśmy dla nich z M ogromnego misia. Ale mówię wam takiego prawie mojego wzrostu a ja do drobnych nie należę (178 cm). Jechałam z nim przez pół miasta samochodem (siedział na przednim siedzeniu pasażera) heh
Dzieciaki zadowolone. Także zakup udany.

U mnie 22 tydzień leci. Ale prawdę mówiąc wolałabym już być przy końcówce. Cały czas gdzieś tam z tyłu głowy mam tą świadomość że wszystko może się powtórzyć choć z drugiej strony staram się siebie przekonywać, że tym razem wszystko będzie dobrze. Ech oszaleję do kwietnia. Niby ten czas szybko leci ale mimo wszystko się wlecze.

Hej kobitki

Margo będzie dobrze i nawet nie myśl że znów może być coś nie tak.

Tabasia super że wszystko dobrze :-)

Myla nie wkręcaj się będzie dziewuszka i już :-D

A jutro dzień dobrych informacji nas czeka. Tyle połówkowych przed nami :-)

My w weekend zaplanowaliśmy przemeblowanie. udało nam się sprzedać komodę która nijak nie pasowała do pokoju chłopaków i zamówiliśmy łózko dla Antka. Przenieśliśmy też wszystkie zabawki do pokoju dziecinnego i od razu jakos mieszkanie bardziej przestronne sie zrobiło.

W ta sobotę jedziemy do Ikei pooglądać duperelki którymi można by chłopakom pokój jeszcze bardziej przyozdobić no i potrzebujemy czegoś na książki.

A dziś mnie łeb boli że szok a w pracy jeszcze do 21 siedzę. A i maluch sie poruszył ostatnio ale cos leniwy jest okropnie nic na niego nie dziala ani słodkie ani słone nic

ale się osprzatałam, normalnie ledwo zipie :baffled: ale za to mam czyściutko :-D

Margo staraj się myślec pozytywnie, nie ściągaj takich myśli nawet..

Myla a kiedy masz wizytę bo my tu osiwiejemy razem z Tobą!!!

reklama
Tabasia gratuluje coreczki.

Myla ty to na prawde oszalejesz z tymi snami. Ja myslalam ze ty juz dalej a ty dzien do tylu? To z powodu twojego duzego brzucha. Ja 19t i 2dni

Margo zdrowiej szybciutkoadzi

Pat kurde szkoda zmywarki, takie teraz wszystko robia, badziewie, kiedys co sie kupulo to z 15 lat sluzylo a teraz jak gwarancja sie konczy to sie psuje, jak nie wczesniej.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

Do góry