reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzwoniłam do ubezpieczalni i mi powiedzieli ze po takiej historii jak ja mam z Emily, normalnie nie musze za nic placic, ale to lekarz musi zadecydować ..., wiec czeka mnie rozmowa z ginekologiem ...

Juz znowu dzwonili z przedszkola ze Emily płacze i ze 2 razy wymiotowała ..., to pojechaliśmy ja odebrać , a ona sie bawiła ... To mowie ze ja wtedy zostawię jesli jest spokojna .., a to nie wymioty tylko jej sie po śniadaniu ulalo ... A oni ze jesli to sie powtórzy to beda dzwonić żebym ja odebrała ...
Brak mi słów do nich ... Czuć ze Emily jest im nie na rękę :(
Najchętniej by sie by jej pozbyli ...

Ide spac ...

reklama
Kuklaki ja mam twardsze niz wczesniej ..., i dzis mnie troche ciągło tu i tam na brzuchu ... I pęcherz bolał , jakby kto go ściskał ...

Karina a to zwykłe przedszkole? No na to wygląda że im ni na ręke. Musisz z nimi porozmawiać.
Miłego odpoczynku.

Czy wy macie to podbrzusze twarde? Ja ostatnio zauważyłam że czasami takie twarde, może to wzdęcia?

hejka
ja tu na bierząco podczytuje - mało się udzielam bo do wczoraj praca pochłaniala mi czas. Od wczoraj na L4 nie planowanym przez wlasnie twardniejace i pobolewajace podbrzusze ;/ Weekend mialam mega stres, wzielam 2xnospe i na chwile ulzyło. Wygląa na to ze zaczeły sie skurcze baxtona-hicksa ale troche ich za duzo;/ Gin zbadal szyjke - powiedzial ze jest wmiare. Zalecil zwolnienie z pracy, oszczedny tryb zycia nospe 3x1 i asmag 3x2.
nie powiem troche mie to twardnienie dokucza i niepokoi :( ale staram się odpoczywac i myslec pozytywnie

slonecznego dzionka

Karina przykre z tym przedszkolem :-/ do tej pory bylo ok a teraz przyszla nowa babka i ma problem. Teraz juz nie masz wyjscia czeka Cie poważna rozmowa bo mała tylko nie potrzebnie się stresuje.

Kuklaki, Gemma oby szybciutko wam przeszło

Miłego i spokojnego dnia, chyba dzis na forum beda pustki

P.S apropo spania M obudxił mnie o 5 jak wrócił z pracy i 1,5 godziny nie spałam :-(

Karina, to przykre ze zmienia sie jedna nauczycielka i od razu inny stosunek do dziecka :-( mam nadzieję ze uda się wszystko wyjaśnić!

Kuklaki , przedszkole jest specjalne dla dzieci upośledzonych ...

Natasza no zobaczymy ... Mała sie stresuje ale nie wiem z jakiego powodu .. :(

Vesunna dzieki :)

co jest z tymi brzuchami ,mi po 4 tyg przyjmowania lekow i lezenia juz lepiej , brzuch twardnieje dalej ale juz bezbolesnie wiec nawet pozwolilam sobie na wypad na wieksze zakupy :) dla dzidziola nie bylo nic ale starszakom troche ciuchow kupilam na przecenie :)

dzieciaki wygadaly babci jakie mamy pomysly na imie i oczywiscie musialam wyluchiwac cala litanie jakie to bezsensowne pomysly :crazy::crazy:

reklama
Babydust masakra z tą krytyką innych :-/ jeśli chodzi rodziców/teściów mieli swoja okazje na wybranie imion i teraz wara od wtrącania się i komentarzy :-/ wrrr.... nenawidzę tego :-)

Mnie dzisiaj tez trochę kuło i ciągneło wziełam no spę, dawno już nie brałam

Pustki tu dziś :-) mąż poszedł na nockę do pracy a mi się nudzi ale poczytałam trochę o porodówkach i chyba w końcu mam jakieś rozeznanie bo do tej pory byłam totalnie zielona :-)

Do góry