reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina śliczne ciasteczka nooo to sikną wolę masz :-D dobrze że właśnie zjadłam lody :-)

Aylin super że wróciliście cali i zdrowi , temo super a gdzie byliście?

reklama
Wy tu o jedzeniu a ja aż jedna walizkę rozpakowalam. Mala jutro wielka.

W Egipcie - sharm dokladnie byliśmy. Niestety w tym okresie tj listopadowym nie ma nic fajnego. Moze w grudniu/styczniu uda sie jeszcze na kanary skoczyć badz inna sri lanke :) ale to zależy jak sie czuła bede.

Ps. Jutro do giną na 7.3 idę. Pewnie podgląd e Jagodę:)

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim niestety nie zdolalam doczytac wszystkiego za duzo naskrobalyscie hehehe chce byc na biezaco odpuszczam tamto czytanie bo jak wchodzilam codziennie dalej mialam 40 stron do czytania hehe :-)

Mnie ostatnio glowa ciagle boli ;/ ale to nie na cale szczescie migrena juz raz ostatnio milalam i dziekuje bardzo.. 17 wizyta chce posluchac serduszka bo usg on nie ma :/ da mi skierowanie na polowkowe musze tam dzwonic i sie umowic.. odebralam wkoncu test pappa jest ok brak ryzyka ale i tak ciagle sie stresuje :/ dzidzi nie czuje wcale raz czy dwa jak przeplywal ale to doslownie chwile nie nastawiam sie bo Zuze czulam dopiero po polowkowym dzien po dokladnie w 20/21 tc kopala tak bardzo na usg a ja sie martwilam ze nie czuje..

hej

Karinka koniecznie pogadaj z dyrektorką, nowa babką swoją drogą- Emily mogła sobie nawet coś "ubzdurać" co jej w niej nie pasuje, chociaż nie chcę się wypowiadać bo nie mam dośw. z takimi dziećmi, natomiast to jest chore, że dziecko wyje 1.5 godz a oni nagle sobie rady nie dają, chyba są wykwalifikowaną kadrą tak? :angry: może niech inna pani przejmie wtedy dziecko, zabawi, wymyśli coś, odwroci uwage... trzymam kciuki.. super ciacha :D

Kuklaki mi twardnieje jak je macam zbytnio :p biore magzen i wszystko mija

babydust weź olej!! Twoje dziecko, Twój wybór :-)

Aylin kciuki za wizyte

Asiulka hej

reklama
Ja byłam rano na badaniach i normalnie ledwo wystalam, jestem ostatnio taka osłabiona jakąś ze stać mi trudno, w dodatku rozbolala mnie głową :/ przyszłam, zjadlam sniadanko ide się łogolic i na wizytę ;-) choć co to za wizyta bez USG. . .

Aylin witaj ponownie :)

Do góry