reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Hej.

Mnie tez od przed wczoraj pobolewa brzuch i twardnieje strasznie, spozywam no-spe i leże.jutro mam wizyte wiec si czegoś dowiem.

Karina ja bym wpadła na poważną rozmowę do pani... Co to znaczy ze im nie na rękę!!!??? Od tego są!

Myla mam nadzieje ze nic powaznego, mnie to nie ze twardnieje tylko jest twardy caly czas prawie i nie boli nic. Dobrze ze masz wizyte jutro ja musze czekac.

co jest z tymi brzuchami ,mi po 4 tyg przyjmowania lekow i lezenia juz lepiej , brzuch twardnieje dalej ale juz bezbolesnie wiec nawet pozwolilam sobie na wypad na wieksze zakupy :) dla dzidziola nie bylo nic ale starszakom troche ciuchow kupilam na przecenie :)
dzieciaki wygadaly babci jakie mamy pomysly na imie i oczywiscie musialam wyluchiwac cala litanie jakie to bezsensowne pomysly :crazy::crazy:

Dobrze ze ci lepiej, :tak:

Kuklaki , przedszkole jest specjalne dla dzieci upośledzonych ...

Natasza no zobaczymy ... Mała sie stresuje ale nie wiem z jakiego powodu .. :(

Vesunna dzieki :)

Skoro przedszkole specjalne to o co im chodzi? Przeciez wiedza ze dzieci potrzebuja specjalnej opieki i podejscia, to nie jest ze normalne przedszkole i musza jakos specjalnie tylko Emily zajmowac:no:
Mojego m siostra blizniaczka tez jest uposledzona i chodzi dalej do szkoly to nieraz dzwonia ze zabrac, tesciowa im mowila ostatnio ze nie zabieze bo to szkola dla takich dzieci i ze to normalne ze czasem tak sie zachowuja a nie tak to o byle co niech nie dzwonia.

reklama
co jest z tymi brzuchami ,mi po 4 tyg przyjmowania lekow i lezenia juz lepiej , brzuch twardnieje dalej ale juz bezbolesnie wiec nawet pozwolilam sobie na wypad na wieksze zakupy :) dla dzidziola nie bylo nic ale starszakom troche ciuchow kupilam na przecenie :)

dzieciaki wygadaly babci jakie mamy pomysly na imie i oczywiscie musialam wyluchiwac cala litanie jakie to bezsensowne pomysly :crazy::crazy:

super ze juz lepiej :) ale to taka chyba przypadlosc polowy ciazy. Tylko jedna bardziej druga mniej to odczuwa.
a powiedz Babydust co bralas ?
spokojnego wieczorku wszytskim :)

Wróciłam:)
Uwielbiam 30 stopni w listopadzie. Jakos tak zima szybciej wtedy mija.
Zobaczę czy uda mi się was nadrobić aczkolwiek nie obiecuje hehe

Myla no dzisiaj troche rozmawiałam, ale za bardzo nie było tez jak, niedługo bede miala termin ...to wtedy wiecej moge mowić. Ogólnie byli mili i zdziwieni ze Emily była w takim dobrym humorze i sie śmiała ...

Babydust wasze dziecko i wasza decyzja na imię :) nie daj sie :p

Kuklaki tak samo to widze , ale czasami mi sie wydaje ze oni o tym zapominają ..., a z nią nie ma tyle roboty co z innymi , innym musza lekarstwa dawać i monitorować itd. U niej tego nie trzeba ..,ona potrzebuje tylko uwagi :)

Ciasteczka do przedszkola które zrobiłam :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1415733429.167200.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415733429.167200.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415733429.167200.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 36
Karina ale za każdym razem podpisujesz?

Ja mam to na 9.12 a na 27.11 u2b czyli to pewnie drugie dokładne usg.

No ja nic nie podpisywałam takze jak mi zrobią i beda chcieli skasować to cóż...;-)

Wspolczuje przejść z Emili, pewnie sie stresujesz troche....:zawstydzona/y:

reklama
Kuklaki no dzis mam lol ale tak to gorzej :p

Lei jak nie podpisywałaś to Cie mogą cmoknąć lol Ja musze z moim pogadać ginem zeby to wszystko na ubezpieczenie brał ..., skoro ubezpieczalnia tak mowi ...

Do góry