Kuklaki
Fanka BB :)
Hej.
Mnie tez od przed wczoraj pobolewa brzuch i twardnieje strasznie, spozywam no-spe i leże.jutro mam wizyte wiec si czegoś dowiem.
Karina ja bym wpadła na poważną rozmowę do pani... Co to znaczy ze im nie na rękę!!!??? Od tego są!
Myla mam nadzieje ze nic powaznego, mnie to nie ze twardnieje tylko jest twardy caly czas prawie i nie boli nic. Dobrze ze masz wizyte jutro ja musze czekac.
co jest z tymi brzuchami ,mi po 4 tyg przyjmowania lekow i lezenia juz lepiej , brzuch twardnieje dalej ale juz bezbolesnie wiec nawet pozwolilam sobie na wypad na wieksze zakupy dla dzidziola nie bylo nic ale starszakom troche ciuchow kupilam na przecenie
dzieciaki wygadaly babci jakie mamy pomysly na imie i oczywiscie musialam wyluchiwac cala litanie jakie to bezsensowne pomysly
Dobrze ze ci lepiej,
Kuklaki , przedszkole jest specjalne dla dzieci upośledzonych ...
Natasza no zobaczymy ... Mała sie stresuje ale nie wiem z jakiego powodu ..
Vesunna dzieki
Skoro przedszkole specjalne to o co im chodzi? Przeciez wiedza ze dzieci potrzebuja specjalnej opieki i podejscia, to nie jest ze normalne przedszkole i musza jakos specjalnie tylko Emily zajmowac
Mojego m siostra blizniaczka tez jest uposledzona i chodzi dalej do szkoly to nieraz dzwonia ze zabrac, tesciowa im mowila ostatnio ze nie zabieze bo to szkola dla takich dzieci i ze to normalne ze czasem tak sie zachowuja a nie tak to o byle co niech nie dzwonia.