Hej dziewczyny!
ja też ostatnio obleciałam całą Galerie Mokotów, ale tam nic ciążowego nie ma w tych sklepach..pojechałam więc dalej i np w h&m znalazlam spodnie, ale jakieś takie długie, chyba musiałabym mieć z 1,80..w weekend będę dalej szukać, bo już mi się ciasno robi, musze rozpinać guzik jak siedze, a najgorzej w samochodzie, bo tam nie ma pozycji 90st. jak na krzesle;/
U nas po badaniach NT wyszło: 1,0. Kolejne usg to dopiero połówkowe, a jeszcze tyle czasu do niegoo, nie mogę się już doczekac zeby zobaczyc znowu dzidzie, chociaż też czas tak szybko leci, pamiętam pierwsze usg w 7tc jakby to było wczoraj...
no i tez juz mam ochote cos pokupowac
ale czekam az zdradzi co tam ma miedzy nóżkami...:
ja kiedyś miałam sen, który bardzo często mi się powtarzał: lecę samolotem i przy moim fotelu jest taki pojemnik, otwieram go a tam takie 2 duże okrągłe baterie i nagle taki głos mówiący z przestrzeni: 'nie wyjmuj tych beterii, bo samolot wybuchnie'. jak miałam pierwszy raz ten sen to oczywiscie wyjełam i obudziłam sie zlana potem, potem gdy tylko w snie kładłam rękę na bateriach, to próbowałam obudzić się na siłe bo już wiedziałąm co będzie. Dziwne to było...ale juz dawno nie miałam tego snu, na szczęście!