reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Przepraszam Doli, bo wiem, że to dla Ciebie było straszne, ale myślałam że spadnę z krzesła :D Masakra a to smakosz Ci rośnie mały. Może czymś smakowitym go karmiłaś i chciał jeszcze raz:)

reklama
Wow ale produkcja:-)
Myla gratki za udaną wizytę i za brak widocznych jajek :-) oby tak zostało!
Kajka tobie również gratki!! Ale rosną te Twoje motylki :-)

Doli to nie było śmieszne :-) masakra!! Nie jesteś zła chyba każda by tak zareagowała a ja na pewno i jeszcze te włosy O matko!!

Tabasia ciesze się że Tobie już lepiej, miejmy nadzieje że już żaden kamol nie będzie Ci dokuczał

Co do przytulania to najpierw nie mogliśmy, później dostalismy zielone światło to żadko bo trochę samopoczucie nie to no i tak jak Ola jakaś obawa, ale czasem zdaża się chwila zapomnienia:-) wmawiam sobie że po porodzie nadrobimy :rofl2:

Natasza dziekuje :)

No dla Doliores to na pewno smieszne nie bylo ale tak to opisala ze nie sposob sie nie smiac :D echhh te dzieci :)

Zmykam spac. Jutro dluuugi dzien w pracy...

Spokojnej nocki.

Ja tylko na sekunde bo juz dojezdzam do pracy. Bylam wczoraj na usg i potwierdzili chlopaka :) juz 9 cm ma wiec wielkolud mi rosnie.

Kajka, Myla gratuluje wizyt. Myla to pewnie pipka jest, skoro nic miedzy girkami nie zauwazyli. Super :)

Kuźwa!! :wściekła/y: Zjadlam pyszne śniadanko, chlebek na zakwasie upieczony przez mamę, oliwa, kozi serek i awokado mniaam. I co..pomyslałam, ze wezmę sobie łyka tego preparatu z żelazem :baffled::baffled: juz jak polykalam (nad zlewem ;-)) to mnie cofnęło, dobrze, ze kubeł miałam pod ręka bo bym miała niezle naczynia do zmywania :no:

Dzień dobry :-)

Mila83 gratuluję chłopaka, ale duży już!

Tabasia mam nadzieję, że na dobre Ci przeszło, może to nie był kamień tylko piasek i się już wypłukał.

Olusia długo Cię trzyma, miałam nadzieję, że antybiotyk Ci pomógł, zobaczymy co lekarz powie...

My też się przytulamy, ale nie mamy siły w tygodniu, więc przeważnie tylko w weekendy.

Strasznie mi krzyż nawala od kilku dni, tzn. czuję tak, jakby mi kość ogonowa w pośladek właziła przy każdym kroku :-(

hej

umieram na gardło :(
młody kaszle na gruźlik, bajka po prostu :(
dobrze, że mi mdłości odpuściły..

Pat wstyd jak nie wiem hahahaha ;-) normalnie nie mogłam zasnąć z tego :p
Kuklaki wiesz ja go wycieram jak coś, i on wie, chyba chciał ratować sytuację tak potem pomyślałam, no ale........... moje nerwy w strzepach :dry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

laski mi wstyd, że się tak wydarłam! :zawstydzona/y:cały pion mnie slyszała a gumowych uszu nie brakuje!:zawstydzona/y:tylko wyprowadzka mnie ratuje...

Olusia u mnie posucha:no:serio , nie ma kiedy wieczorem ja padam na pysk o 19 chęci sa o jak maz w pracy i jak żyć, jak żyć?????? poza tym dawno wolnego weekendu nie było, dzieciak od 6 się pcha do nas no i takie buty :-D

Myla Ty hardkrze!! ja z synem miałam takie ciągoty seksualne teraz to mniej :-D

neta ojj nie dźwigaj!! mój waży 16 kg i nie podnoszę Go ale wczoraj w ferworze walki z kupą podniosłam i potem wyrzuty sumienia miałam

Tabasia cieszę się hehehehe, natasza no coś Ty sama leje z tego :p

Anemonne hehehe temat kupa temat rzeka :p poczekaj na swoje historie hehehehe :D :D teraz się sama z tego śmieje;-)) dziś gratis zaszczane łóżko :cool2:

Milia gratulacje!!!

Lei bidulo Ty, strasznie długo Cie to trzyma :( co lekarz na to ?

reklama
Laseczki, ale nakrobałyscie, pół nocy nadrabiałam !!!
Doli, haha, ale historia, dawno się tak nie uśmiałam :) dzięki !
Humor mi poprawiłaś :)

Widzę, że o mdłościach mało już piszecie, pewnie Wam przechodzą, tak jak i mnie :)
Tylko rano jak myję zęby czasem mam odruch, ale szybko mija.
Na szczęście już chyba koniec pawiowania :)

W końcu to już drugi trymestr !
:)

My się nie przytulamy :( nie ma czasu, on zmęczony, ja zmęczona, i tak to się kręci... nie pamiętam nawet, kiedy ostatnio to robilismy...
:confused:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry