reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doliores sajgon normalnie, az mi sie pojawila scena z glupi i glupszy chyba gdzie cala lazienka w kupie,
a ty kochana to nie tlumaczylas ze papierem a nie reka:-D
Sorry ale nie moglam sie powstrzymac, a na pewno kazda by wscieklizny na ten widok dostala wiec nie przejmuj sie nie jestas zla

reklama
Doli niezla akcja. Ja pewnie tez bym podobnie zareagowała to chyba normalne. Tłumaczysz tym naszym małym smarkom a one i tak psoca na całego.
Usmiałam sie jak sobie to wyobraziłam :-D

Doli usmiałam sie jak sobie to wyobraziłam
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
ale faktycznie mialas prawo sie wkurzyc... pewnie zaaragowalabym podobnie - to chyba normalne. i nie mow ze jestes ta zla.... kazdy by sie wkurzyl i mial nerwy !

Myla pisalam pare postow wyzej : bo Milia sie pytala... Ja mam blizniaki dwujajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

a kaja ma jednojajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Odnosnie hemoroidow to ja mialam kiedys przepisana taka masc Posterisan H bo przy zalatwianiu sie pojawiala sie krew...
A widzisz o kajce doczytalam a o Tobie nie...czyli ty możesz mieć Parker a kaja na pewno jedna płeć tak? A te kosmowkowe owodniowe to dla mnie czarna magia ja tylko wiem co to jajowe są :-D

Doli oszalalam!!!! Gowniany dzień...:-D:-D

Myla Novak tak wlasnie ja moge miec parke, chociaz 2 dziewczynki tez moge miec no bo jak dwa zarodeczki wiec moze byc roznie .. zobaczymy a kaja albo dziewczynki albo chlopcy... :tak:

Dziewczynki takie pytanie a wy przytulacie sie ? czy macie celibat?:-)

Ja i tak od poczatku 2 razy sie przytulalam, w szpitalu lekarz powiedzial teraz to przerwa 2 tyg a moj na to ze po tym to mam zapomniec

reklama
Myla nie mow do mnie Olka... jakos nie podoba mi sie tak... to juz wole Ola... :tak: a ja mam celibat.... przynajmniej na razie.... ale jakos mnie nie ciagnie... jakos boje sie.... ;-)

Do góry