reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny mi na zaparcia i wzdecia (a mam spore, czasem brzuch jak w 6 miesiacu :-) pomagaja sliwki suszone i winogrona.
A co do przytulania to ja mam teraz mocniejsze odczucia. Tylko sił brak. Po pracy, zakupach, gotowaniu obiadu juz mi sie malo chce :-)

Dolories - do tej pory z takich sytuacji smialam sie na filmach. A tu widze trzeba sie na to przygotowac :-)

Dziewczyny super ze mozecie sie poprzytulac... ja nie bardzo tzn pewnie i bym mogla ale sie boje.... :tak:jeszcze teraz jak pisala kuklaki to juz w ogole mam stracha... ale zapytam sie w piatek gina czy moge...mam lekkie nerwy przed piatkowa wizyta...

Ja do przytulania pierwsza cisnę lol, ale moj sie boji , mówi ze mam lokatora i mu cieżko ... Jakos sie tak wepchnąć lol

Olusia słonko napewno bedzie wszystko dobrze w piatek :-) ✊✊✊✊✊✊♥️♥️♥️♥️

Kurcze no nie nadrobie no :)) tyle naskrobane.

Tylko co mi sie w oczy rzucilo to Milia tak jest dieta ale najpierw trzeba zbadac jaki rodzaj kamieni sie tworzy. Ja od urologa dostalam leki na rozpuszczenie. Niestety nie bralam bo po tomografii wyszlo ze nic nie ma. A tu o! Znow sie cos stworzylo :/

Kajkapol super wiesci :)

Myla u Ciebie tez pozytywnie :) nadal &&&&& za pipke ;)

Doliores no lepiej mi humoru dzis nikt nie poprawil :D

Neta to tez mialas jazdy z ukladem moczowym :/

Babydust czy brzuch juz nie twardnieje? Ja bardzo kaszle ale na razie ok jest.

Olusia o jakuej punkcji piszesz?

Lei mdlosci odpuszczaja? Super!!

Amisia u mnie taki sam obiadek hahaha :))

My sie przytulamy raz w tyg mniej wiecej :)

Tabasia mialam zabieg - punkcje... i po niej wszystko mnie bolalo, brzuch a najbardziej przy oddawaniu moczu, siadalam do wc na brzegu tak mnie brzuch bolal i mialam wrazenie ze mnie tam od srodka rozrywa... po ok tyg przeszlo....:-( ja tez kaszle dalej i gardlo mnie boli.. jutro konczy mi sie antybiotyk i mam lekarza interniste...

reklama
Do góry