reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja pracowałam ciuszki małej przed porodem. Powiedziałam ze nigdy więcej! Męża i swoich rzeczy tez nie pracuje, chyba, że od wielkiego dzwona jakąś koszulę.

Moja z pleców na brzuch juz się przewraca, ale zostaje jej pod brzuszkiem rączka, z którą nie wie, co ma zrobić. Z brzucha na plecy smignela ze dwa razy ale tylko przypadkiem.

Mój jak powiesił kiedyś dziecku pieluszki to myślałam że się zalamie.
Ja nic nie prasuje. Dopiero jak wychodzę.

Ja też nic nie prasuje, lubie mieć wyprasowane, ale że u mnie w szafkach długo porządek nie wytrzyma, to prasowanie zbytniego sensu nie ma, bo przed ubraniem i tak trzeba by wyprasować.
A co do rozwoju to prawda, że każde się rozwija po swojemu, nawet na forum widać, niby dzieci z podobnego okresu, a jedne już się przewracają, inne odkryły że mają nóżki, inne jeszcze na boczek, tylko, a inne nawet nie, a krzyczeć się nauczyły, jedne przesypiają noc, a inne z 2-3 pobudki, w książkach są różne okresy dla poszczególnych umiejętności, a nasze dzieciaczki pokazują, że i tak mają swoje zdanie i robią po swojemu. Najważniejsze, żeby choroby się ich nie chwytały ;-) :p

reklama
Do góry