reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej nadal żyjemy.
to nie fb ogranicza forum tylko upał ja to nawet tv od 2 dni nie włączam bo bez niego wydaje mi się chłodniej :p a wfi w te upały nie miałam w sypialni :mad:. Dobrze że router się nie zagotował.

Dziewczyny z Krakowa i Zakopca burza na was z silnym wiatrem idzie jeszcze nie widziałam tu tak przyginanych drzew.

reklama
Mi ostatnio bb szaleje i się wiesza i wyłącza -_-
Oltoma ślub super:) było gorąco ale na stateczku nie było tego czuć. A mały był mega grzeczny i ani razu nie zaplakal :)

Hej :)

Burza byla przed 6 , urwalo nam kabel od internetu :(
Dobrze , ze w telefonie mam :) ciekawe kiedy nas ponownie podlacza :/

Pat - gratuluje :) najlepszego na nowej drodze zycia :)

jak to dobrze ze wiekszosc wycieczek ktore planowalismy juz zrealizowalismy i dzisiaj dzien lenia bo wlasnie ogladalam informacje i wiele miast kotliny klodzkiej walczy ze skutkami nocnej burzy a Klodzko przez ktore musimy przejezdzac jadac gdziekolwiek jest sparalizowane
eek.gif

Pat, gratulacje! :) Bardzo się cieszę, że wszystko Wam się udało :) Życzę Wam dużo miłości, zdrowia i jak najwięcej wspólnie spędzonego czasu!!! A Wojtuś obdarzyl Was najwspanialszym na jego możliwości prezentem;)

Doli, no to całe szczęście, ze macie kościół bo kurczę czasem to trzeba się nagimnastykować aby wszystko pogodzić!!!

Babydyst, udanego wypoczynku:)

Udanego popołudnia!!!

Hej Dziewczynki!
Żyjecie? Czy upał dobił? dziś lepiej zdecydowanie, nawet ulewy ze 2 przeszły, a w nocy burza. Ja nadal u mamy siedzę, jeszcze tydzień.
Wojtek mi się ślini strasznie, jak buldog mały:-D ale już mamy sukcesy w ćwiczeniach - już nie ma aż takiej rozpaczy i położony na brzuchu poleży kilka minut bez płaczu, więc jestem szczęśliwa:-)
Babydust - to dobrze, że odpoczywacie i nie musicie przez Kłodzko jechać. odpoczywajcie!
Popiszcie trochę, bo nie ma co czytać. a ten fb to dla mnie masakra jakaś, zero czytelności:no:

Ostatnia edycja:
Nam upały nadal dają się we znaki. Zakupiliśmy do pokoju wiatrak - oczywiście przy małej jest wyłączony - i jakoś funkcjonujemy. Niestety mamy mieszkanie narożne, więc i latem źle, i zimą :(

Ale widzę, że chyba jednak forum obumiera ;) Chyba, że to faktycznie te upały tak męczą.

reklama
Hej :)

U nas dzis bez burzy :)
Internetu dalej brak :)

Asia - u nas wiatrak nie daje rady :(

Malzon mi wybywa w weekend na szkokenie a ja rozmyslam gdzie wyrwac sie z dziecmi zeby w domu nie zwariowac :)

Do góry