reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Hej nadal żyjemy.
to nie fb ogranicza forum tylko upał ja to nawet tv od 2 dni nie włączam bo bez niego wydaje mi się chłodniej :p a wfi w te upały nie miałam w sypialni :mad:. Dobrze że router się nie zagotował.

Dziewczyny z Krakowa i Zakopca burza na was z silnym wiatrem idzie jeszcze nie widziałam tu tak przyginanych drzew.

reklama
Mi ostatnio bb szaleje i się wiesza i wyłącza -_-
Oltoma ślub super:) było gorąco ale na stateczku nie było tego czuć. A mały był mega grzeczny i ani razu nie zaplakal :)

Hej :)

Burza byla przed 6 , urwalo nam kabel od internetu :(
Dobrze , ze w telefonie mam :) ciekawe kiedy nas ponownie podlacza :/

Pat - gratuluje :) najlepszego na nowej drodze zycia :)

jak to dobrze ze wiekszosc wycieczek ktore planowalismy juz zrealizowalismy i dzisiaj dzien lenia bo wlasnie ogladalam informacje i wiele miast kotliny klodzkiej walczy ze skutkami nocnej burzy a Klodzko przez ktore musimy przejezdzac jadac gdziekolwiek jest sparalizowane
eek.gif

Pat, gratulacje! :) Bardzo się cieszę, że wszystko Wam się udało :) Życzę Wam dużo miłości, zdrowia i jak najwięcej wspólnie spędzonego czasu!!! A Wojtuś obdarzyl Was najwspanialszym na jego możliwości prezentem;)

Doli, no to całe szczęście, ze macie kościół bo kurczę czasem to trzeba się nagimnastykować aby wszystko pogodzić!!!

Babydyst, udanego wypoczynku:)

Udanego popołudnia!!!

Hej Dziewczynki!
Żyjecie? Czy upał dobił? dziś lepiej zdecydowanie, nawet ulewy ze 2 przeszły, a w nocy burza. Ja nadal u mamy siedzę, jeszcze tydzień.
Wojtek mi się ślini strasznie, jak buldog mały:-D ale już mamy sukcesy w ćwiczeniach - już nie ma aż takiej rozpaczy i położony na brzuchu poleży kilka minut bez płaczu, więc jestem szczęśliwa:-)
Babydust - to dobrze, że odpoczywacie i nie musicie przez Kłodzko jechać. odpoczywajcie!
Popiszcie trochę, bo nie ma co czytać. a ten fb to dla mnie masakra jakaś, zero czytelności:no:

Ostatnia edycja:
Nam upały nadal dają się we znaki. Zakupiliśmy do pokoju wiatrak - oczywiście przy małej jest wyłączony - i jakoś funkcjonujemy. Niestety mamy mieszkanie narożne, więc i latem źle, i zimą :(

Ale widzę, że chyba jednak forum obumiera ;) Chyba, że to faktycznie te upały tak męczą.

reklama
Hej :)

U nas dzis bez burzy :)
Internetu dalej brak :)

Asia - u nas wiatrak nie daje rady :(

Malzon mi wybywa w weekend na szkokenie a ja rozmyslam gdzie wyrwac sie z dziecmi zeby w domu nie zwariowac :)

Do góry