reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A my dziś pojechaliśmy na basen i ledwo weszliśmy do wody i kazali nam wychodzić bo w saunach się zapaliło. I choć niby nic się nie działo to w szatni w momencie zrobiło się szaro z dymu i kazali jak najszybciej wychodzić na zewnątrz, żeby się nie zaczadzić. Na szczęście nikomu nic się nie stało. No, ale basen się nie udał.;-) :-( :p

Milia80 nie wiem bo w pracy jestem a teściowa z M swoje wizje maja ... , ona by ja tylko trzymała na kolanach a ma krzesełko do siedzenia i ten stojak - ja jestem jedyna ktora ja w stojak wsadza ... Teściowa tylko oczami kręci jak to robie - ale obojętne - dla Emciuli lepiej ...

Asiatipl ojej :( jak nie urok to ... Dobrze ze nikomu sie nic nie stalo ...

karina dobrze ze mala wsadzasz w stojak ! to duzo zdrowsze dla ukladu oddechowego :( dzieci calkowicie lezace maja bardzo czesto zapalenie pluc bo nie odksztuszaja wydzieliny ktora normalnie w plucach zalega , u osob chodzacych/stojacych ta wydzielina splywa sama i nie maja z tym problemu

dzisiaj pojechalismy do kosciolka w Miedzygorzu i............. kurna bylo zamkniete :/ ale za to polazilismy troche po gorach z malutka nosidelku :) w odpowiednim watku zaraz wstawie fotki :)
ale spocone bylysmy obie na maksa ale mala szybko zasnela i nie chcialam jej budzic
co mnie tylko martwi to to ze ona zupelnie nie wola o jedzenie/picie :( w tym upale dalej je 6 razy na dobe ;( je tylko jak ja przystawie ale jak za czesto chce przystawiac to nie chce :(
ale widze ze jest wykonczona tym upalem usnela o godz 16 w chlodnym mieszkaniu i spi do tej pory juz na noc :) o 20 wzielam ja tylko nakarmilam i ubralam na noc na spiocha i spi dalej

Ostatnia edycja:
Hej
Ledwo żyjemy :p

Babydust mój właśnie też nie woła a wręcz wczoraj w nocy jadł tylko raz o 1 i potem dopiero o 6. A dziś to o 21 i o 5. Jak go przebierałam ok 1 to nie dałam bo spał ale pamp był siknięty a jak dawałam mu jeść o 5 to nie. Chyba będę mu choć trochę łyżeczką jak częstsze dostawianie nie zapełni pampersa tak do godz. może.
Asia o rany. A swoją drogą kto w taki upał do sauny wchodzi ja to chyba bym padła ale mnie to i w łazienc3 duszno się robi ;).

My wczoraj cały dzień w ogrodzie w cieniu i co?... Mała ma karnację po tatusiu i mimo że w cieniu cały dzień i tak ma zaczerwienione policzki i czoło i jasny odcisk po smoczku... Mam nadzieję że jej to słońce nie zaszkodziło. Wygląda na to że w domu musimy siedzieć jak taki żar z nieba. Babydust zazdroszczę wyjazdu. Super :)

Dziwne, ze tylko ręcznie badają bioderka, co tam niby mozna wymacać? :szok: Przeciez oni na usg tylko widza czy jest prawidłowo, mierzą jakis kąt nachylenia czy cos...tak samo jak np usg serca sue robi, wiadomo, ze stetoskopem badają ale jednak po cos usg tez sie robi. Ja bym tak "na oko" nie wierzyła.

U nas wczoraj był taki upał, ze Olivke schładzalam w wannie a potem mokrymi pieluchami obkładalam bo była gorąca..

Ja chciałam wczoraj Karola pomoczyć w baseniku ale wpadł w histerię i zrezygnowałam. Większość tych upalnych dwóch dni przespał. W niedzielę mieliśmy 36 stopni w mieszkaniu a dziś "tylko" 29. Jak żyć?

reklama
Hej Dziewczyny!
Żyjemy, dziś trochę chłodniej. wczoraj cały dzień nad wodą, to jakoś przeżyliśmy. Mały nienawidzi swojej rehabilitacji i wszystko odbywa si e w wielkim płaczu:-( ale już efekty.
babydust - super, że urlop udany! oby tak dalej!
lei - no też właśnie nie wiem, co to za ręczne badanie. kiedyś się tak badało jak usg nie było, to patrzyli, czy fałdki równe, ale to tylko chyba mega nieprawidłowości można wykryć.
Pat, Natasza - jak tam uroczystości?
Miłego dnia!

Do góry