karina dobrze ze mala wsadzasz w stojak ! to duzo zdrowsze dla ukladu oddechowego dzieci calkowicie lezace maja bardzo czesto zapalenie pluc bo nie odksztuszaja wydzieliny ktora normalnie w plucach zalega , u osob chodzacych/stojacych ta wydzielina splywa sama i nie maja z tym problemu
dzisiaj pojechalismy do kosciolka w Miedzygorzu i............. kurna bylo zamkniete :/ ale za to polazilismy troche po gorach z malutka nosidelku w odpowiednim watku zaraz wstawie fotki
ale spocone bylysmy obie na maksa ale mala szybko zasnela i nie chcialam jej budzic
co mnie tylko martwi to to ze ona zupelnie nie wola o jedzenie/picie w tym upale dalej je 6 razy na dobe ;( je tylko jak ja przystawie ale jak za czesto chce przystawiac to nie chce
ale widze ze jest wykonczona tym upalem usnela o godz 16 w chlodnym mieszkaniu i spi do tej pory juz na noc o 20 wzielam ja tylko nakarmilam i ubralam na noc na spiocha i spi dalej
Nie martw się, moja też nie woła jakoś nadzwyczajnie, a ja bym ją co pół godzinki przystawiała, bo boję się , że sie odwodni, ale może jej to wystarcza, bo nie dość, że mleko na początku leci wodniste, to ponoć dostosowywuje się do pogody i potrzeb i może jest mimo wszystko bardziej wodniste całe niż normalnie dzięki temu jak zje całą pierś to na chwile starcza