reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

karina dobrze ze mala wsadzasz w stojak ! to duzo zdrowsze dla ukladu oddechowego :( dzieci calkowicie lezace maja bardzo czesto zapalenie pluc bo nie odksztuszaja wydzieliny ktora normalnie w plucach zalega , u osob chodzacych/stojacych ta wydzielina splywa sama i nie maja z tym problemu

dzisiaj pojechalismy do kosciolka w Miedzygorzu i............. kurna bylo zamkniete :/ ale za to polazilismy troche po gorach z malutka nosidelku :) w odpowiednim watku zaraz wstawie fotki :)
ale spocone bylysmy obie na maksa ale mala szybko zasnela i nie chcialam jej budzic
co mnie tylko martwi to to ze ona zupelnie nie wola o jedzenie/picie :( w tym upale dalej je 6 razy na dobe ;( je tylko jak ja przystawie ale jak za czesto chce przystawiac to nie chce :(
ale widze ze jest wykonczona tym upalem usnela o godz 16 w chlodnym mieszkaniu i spi do tej pory juz na noc :) o 20 wzielam ja tylko nakarmilam i ubralam na noc na spiocha i spi dalej

Nie martw się, moja też nie woła jakoś nadzwyczajnie, a ja bym ją co pół godzinki przystawiała, bo boję się , że sie odwodni, ale może jej to wystarcza, bo nie dość, że mleko na początku leci wodniste, to ponoć dostosowywuje się do pogody i potrzeb i może jest mimo wszystko bardziej wodniste całe niż normalnie dzięki temu jak zje całą pierś to na chwile starcza :p

reklama
Ja chciałam wczoraj Karola pomoczyć w baseniku ale wpadł w histerię i zrezygnowałam. Większość tych upalnych dwóch dni przespał. W niedzielę mieliśmy 36 stopni w mieszkaniu a dziś "tylko" 29. Jak żyć?

Współczuje takich upałów, u nas ciepło, ale nie aż tak. W mieszkaniu 25 stopni, na zewnątrz 29/28. Jest znośnie. Do tego przez cały czas powiewa wiaterek, który lekko chłodzi. Chyba upał tylko na Krupówkach doskwiera:-)

U nas tez wiatr się zerwał i to silny wiec mieszkanie trochę się wywietrzyło. Przyjechał dziś do mnie brat na 2 tygodnie i właśnie wyszłam z nim na plac zabaw. Karol śpi osłonięty od wiatru wiec jest ok. chłodno jak wieje ale jak tylko wiatr staje to idzie zdechnąć :-)

hej

u nas zawirowania :p
mało czasu do chrzcin, dalsza nerwowka z kosciolami eh :/
maly dzis spal mi 3x15min dramat jakiś, niby chce jeść a nie chce :/ źle znosi upały niestety
chciałam mu kupić jakiś krem do opalania zresztą dla starszaka też to znaleźć nivea to nie wiem, ze świecą trzeba, nie ma nigdzie a ja nie chce jakiegoś syfu a nivea ufam jakoś najbardziej ew soraya dla starszego ale dla malutka nie można :/ ;/

za miesiac jedziemy nad morze wreszcie!!!

troche wqrzona jestem bo przez upały nie mogę biegac bo jest za gorąco, a kupiłam sobie nowe szmatki do biegania wiec presja jest :p

u nas bioderka też przez usg, ręcznie to se wiecie co można zrobić.. :p fakt odginają kolanka ręcznie itp. patrza ale usg spr. tam w biodrach to..

aneczka obyście szybko sie uporali z tym..

Pat, Natasza jeszcze raz gratulacje! :-)

Babydust no staram sie ..., ale połączyć to z praca to trudno ..
Spróbuj moze wodę dawać co 30 min - co wypije to wypije ... , Kubus nie zawsze chce tez pic , ale przykładam mu często flachę :)

jak jej butle wtykam w ktorej nie ma mleka to placze strasznie za kazdym razem :(
ale wystarczy troche ponazekac na dziecko (lub pochwalic) i na drugi dzien odmiana hihi dzisiaj juz bylo jedzenie co 2 godziny i sama sie domagala :)

dzień dobry , a właściwie dobry wieczór :-D

u nas już po chrzcinach , ufff
w sumie poza pewnymi problemami wszystko się udało :tak:

babydust- super ,że urlop udany :tak:
doli - &&&& zeby wszystko sie poskładało

asia - dobrze ,że nic nikomu się nie stało

a w ogóle gdzie wy się podziewacie ?

wszystkie na fb , to może i ja do was dołącze ??

Cześć Mamuśki! No widzę, że FB zabija nasze forum w błyskawicznym tempie ...
Kifsi, gratuluję i zazdradzczam udanych chrzcin!!!

Pat, Natasza, choć w kilku słowach powiedzcie jak udały się Wasze uroczystości???

Doli, znalazłaś kościół?

Asiu, o pożarze na Twoim basenie to nawet w tv mówili

reklama
Do góry